top of page

KISMET BY MILKA YALIKAVAK MARİNA'DA


Yaratıcı, farklı, cesur ve ilerleyen kadının markası Kısmet by Milka, 3 sene önce Mykonos’ta açtığı ilk yazlık butiği sonrasında 2019 yılının ilk yeni mağazasını Bodrum Yalıkavak Marina’da açtı.

Sezonu, el işçiliğindeki mükemmeliyetçi tavrı ve detaylardaki becerisi ile birleştirdiği brüt ve sofistike mimariyle karşılıyor! Yeni konsepti için Toner Mimarlık ile çalışan ünlü marka, zengin ürün çeşitliliğiyle Türkiye’nin en güzel noktalarından birinde konumlanıyor. Doğayı merkezine alarak oluşturduğu yeni dekorasyonu ile vitrinden ışıklandırmasına kadar yaptığı değişikliklerle mistik bir hava yaratırken, öze dönüşü ve hamlıktan gelen saflığı ortaya koyuyor. İlk aşamada huzurun ve sadeliğin göze çarptığı yeni mağazada; özel tasarım mobilyalar, soft renkler ve ham malzemelerle farklılık yaratıyor. Doğal detayların öne çıkartıldığı yeni konsept; konforu ve şıklığı aynı anda sunarak farklı bir deneyim sunuyor.

Marka, son dönemde öne çıkan ve farklılaşmasında etkin rol oynayan piercing koleksiyonunu, bu mağazada da konumluyor. Mağaza içindeki piercing özel uygulama bölümü ve piercing yapan uzmanları sayesinde steril bir şekilde yeni piercing’lere sahip olabilirsiniz. Bununla beraber ince detaylar ve yeni formlarla hazırlanan Innerland koleksiyonu müşterilerini Kısmet by Milka’nın büyülü dünyasına çekiyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page