top of page

DÜNYA MÜCEVHER SEKTÖRÜ LİDERLERİ 50. DEFA ISTANBUL JEWELRY SHOW’DA BULUŞUYOR!


8,5 milyar USD’lik ihracat hedefine ulaşmak için en uygun platform…

Türkiye mücevher sektörünün en önemli etkinliği olan Istanbul Jewelry Show’un, 2020 yılındaki ilk fuarı başlıyor. 19-22 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuar, CNR Expo, Istanbul Fuar Merkezi’nde 50. kez gerçekleştirilecek. Istanbul Jewelry Show; 1.250 firma ve markanın en son ürün ve hizmetlerini, 120’den fazla ülkeden gelecek 32 bini aşkın mücevher sektörü profesyoneliyle buluşturmayı hedefliyor.

Dünyanın en büyük beş mücevher fuarı arasında yer alan Istanbul Jewelry Show, 19-22 Mart 2020 tarihleri arasında CNR Expo, Istanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Fuar; 1.250’nün üzerinde firma ve markayı, 32.000’i aşkın mücevher alıcısı ile bir araya getirerek yeni iş birliği fırsatları ve benzersiz bir bilgi paylaşımı için en uygun platformu yaratıyor. Türk Mücevher Sektörünün 8,5 milyar USD’lik ihracat hedefine ulaşmasında, Istanbul Jewelry Show-Mart fuarı önemli bir rol oynuyor. Fuar, ihracat hedeflerine sağladığı olumlu katkıyla ekonomiye ivme kazandırıyor.

Fuarda altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, değerli ve yarı-değerli taş, inci, gümüş, gümüş takı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine-ekipman ve yan sanayi, kasa, yazılım, lojistik ile aydınlatma gibi ürün gruplarını kapsayan 1.250 katılımcı firma ve marka yer alacak. 50. defa düzenlenecek fuar; Doğu Avrupa'dan Yakın Asya'ya kadar dünya çapındaki en önemli alıcılarla tanışma ve iş birliği imkânı sağlayan fuara katılan firmalar, özel ürün ve koleksiyonlarını, 120’yi aşkın ülkeden gelecek 32.000 sektör profesyonelinin beğenisine sunacak.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page