top of page

ÉTOURDISSANT CARTIER; FRANSIZ RİVİERASI’NDAN İLHAM ALARAK YARATILAN MUHTEŞEM BİR KOLEKSİYON


Her zaman en güzeli keşfetme tutkusuyla benzersiz ve ender taşlara odaklanan Cartier’nin yeni ve muhteşem high jewellery koleksiyonu Étourdissant Cartier, Fransız Riviera’sından aldığı ilhamla, gece ve gündüzün tüm ihtişamlı renklerini değerli taşlarıyla yansıtıyor.

Cartier, benzersiz ve eşsiz renklerdeki taşlarla tasarladığı ışıldayan ve tutku dolu yeni high jewellery koleksiyonu Étourdissant Cartier ile yeniliği kutluyor. Paha biçilmez ve adeta bir havai fişek gösterisi sunan koleksiyon, Cartier’nin benzersiz yaratıcılığı ve kusursuz ustalığıyla oluşturuldu. Işık ve gölgelerin biçim verdiği koleksiyonda, ışığı içine hapsederek dönüştüren pırlanta, safir, zümrüt, yakut, opal, koral, tanzanit, lal ve krisopraz taşlar kullanıldı. Koleksiyon, adeta değerli taş fırtınası gibi cesur kıvrımlarıyla yaz akşamlarına büyüleyici pırıltılarını bırakıyor.

52 high jewellery mücevher, 4 değerli obje, 5 high jewellery saat ve 1 gece çantasından oluşan Étourdissant Cartier, eklektik yapısı ve high jewellery tasarımındaki net çizgiler, merak ve tutkunun karışımıyla ortaya çıkan iki ana tema üzerinde yoğunlaşıyor; ateş & gün ışığı ve gün batımı. Güneşin içinde parıldayan azur mavisi, koyu sarı, kayalıkların tonları, alacakaranlığın kısa ışıkları, siyah kadifemsi deniz, Fransız Riviera’sı ve onun değişen renkleri, Étourdissant Cartier’nin ilham kaynağını oluşturdu.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page