top of page

“SESA” CESUR HAMLELERİNİN KARŞILIĞINI SAKİN DÖNEMDE ALDI


Yaklaşık 2 yıldır ihracat çalışmalarına hız veren, ihracat departmanını geliştiren, yeni pazarlara cesurca hamleler yapan SESA Gold; bu girişimlerinin karşılığını piyasaların en sakin döneminde dahi alıyor. Birçok pazara giriş yapan SESA; riskini geniş bir coğrafyaya yayarak, mevcut durağanlığı pas geçiyor.

Kaliteli üretici kimliği ile SESA; piyasaların en sakin dönemlerinde de yurtdışı siparişlerine cevap vermek için üretimine duraksamadan devam etti. SESA Gold İhracat Müdürü Murat İrikara; uzun bir dönemdir çok farklı ülkelerde düzenlenen uluslararası kuyum fuarlarına katılmalarının, müşteri ziyaretlerini sabırla ve ısrarlı bir şekilde sürdürmelerinin, yüksek kaliteden taviz vermeden üretim yapmalarının karşılığını en zor günlerde aldıklarını söyledi.

Günümüz ticaretinin gerçeği olarak artık bir iki pazara bağımlı kalmanın, bir firma için büyük risk teşkil ettiğini vurgulayan Murat İrikara; “Yurtdışındaki gelişimimizi ileri boyutlara taşırken, yurtiçindeki müşterilerimize de ilgimizi hiç eksik etmedik. Yurtiçinde yeni müşteriler edinmekten ziyade mevcut müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaya özen gösterdik. İhracat çalışmalarımızda ise farklı pazarlar ile iletişim halinde olmanın avantajlarını yaşıyoruz” diye konuştu.

Yurtdışında başta Arap Yarımadası ve Amerika’da, kuyum alanında MadeInTurkey kaşesinin ürünlerde bulunmasının büyük bir saygınlık gördüğünü gururla gözlemlediklerini kaydeden İrikara; ülke imajının kuyum sektöründe üst düzeyde olmasının, kendileri gibi yeni yurtdışı açılımında olan firmalara olumlu katkı sağladığını, bugün itibariyle SESA’nın dünya çapındaki alıcılar tarafından, yüksek kaliteli ürünleriyle tanınır bir seviyeye ulaştığını ifade etti.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page