top of page

SİNA MONTÜR NURUOSMANİYE SHOWROOMUNU YENİLEDİ


Geçtiğimiz günlerde kuruluşunun 10’uncu yılını kutlayan, ülkemizin değerli montür ve pırlanta markalarından Sina Montür; şimdi yenilenen logosu, baştan sona değişen shoowroomu ile yeni hedeflere yol alacak.

Nuruosmaniye’de bulunan showroomunu, ünlü içmimar Sevda Betül Tekin imzasıyla baştan sona yenileyen, yeni ürünlerini yeni displayler ile eşliğinde vitrinlerine taşıyan Sina Montür; şık merkezinde müşterilerini ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor. Gözleri yormayan, ürünün tüm ihtişamını ortaya çıkaran özel bir ışık sistemi ile dikkat çeken Sina Montür; daha ince bir görünüme kavuşan yeni logosuyla markasının zarifliğini daha da ön plana çıkarmayı hedefledi.

Sina Montür Yönetim Kurulu Başkanı Barış Lek; merkez ofislerinin değişen bina cephesine paralel olarak, showroomlarında da bir yenilemeyi arzu ettiklerini, markalarındaki bu değişimi yeni logolarıyla bütünleştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Yaklaşık bir aylık bir çalışmanın ardından hizmete giren yeni showroom’da, müşterilerini en konforlu bir şekilde ağırlamak için tüm detayların düşünüldüğünü, özellikle yeni ışık sistemleriyle profesyonel bir sunum için gerekli ortamın meydana geldiğini kaydeden Barış Lek; kendilerine bu konuda destek veren İçmimar Sevda Betül Tekin’in de ortaya çıkan bu güzellikte büyük payı olduğunu ifade etti.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page