top of page

MARKALAŞMA YOLUNDA ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ


Mücevher İhracatçıları Birliği, İtalya, Dubai, Hindistan ve Hong Kong’a markalaşma ve kurumsallaşma alanlarında danışmanlık yapan Trendvision Forecasting ile işbirliğine başladı. Bu işbirliği ile Türkiye mücevherinin global pazarlardaki algısının ve sektörün kurumsal itibarının yönetilmesi amaçlanıyor.

Mücevher İhracatçıları Birliği tanıtım atağına kalktı. Son zamanlarda global mücevher endüstrisinin dikkatle takip ettiği Türkiye, uluslararasaı pazarlarda markalaşmak ve kurumsal itibar yönetimi alanında çalışmalar yapmak üzere, İtalya, Dubai, Hindistan ve Hong Kong’a danışmanlık yapan Trendvision Forecasting ile işbirliğine başladı. İşbirliği çerçevesinde İstanbul Dış Ticaret Kompleksi’nde düzenlenen toplantı ve seminerlere mücevher sektörü mensupları ve tasarımcılar katıldı.

Toplantıda yaptığı açılış konuşmasında uluslararası pazarlarda yüksek katma değer yaratmanın koşulunun markalaşmak olduğuna değinen Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Ayhan Güner şunları söyledi; ‘’Dünyanın en önemli üreticileri arasında yer alıyoruz. Ancak ülkemize daha yüksek fayda sağlayabilmek için yüksek katma değer üretmemiz gerekiyor. Yüksek katma değer yaratmak için ise markalaşmanız lazım. Uluslararası pazarlarda markalaşmak adına bu alanda önemli ülkeler olan İtalya, Dubai, Hindistan ve Hong Kong’a danışmanlık yapan Trendvision Forecasting ile işbirliğine gittik. Bu işbirliğinden sektörümüz için olumlu sonuçlar vereceğini umuyoruz.’’

Markalaşma yolculuğuna başladık

Sektör olarak markalaşma ve kurumsallaşma alanında eksikleri olduğunu ve bu amaçla mücevher endüstrisi alanında referans çalışmalara imza atan Trendvision Forecasting ile işbirliğine başladıklarını belirten Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kamar bu seminerlerin, sektörün markalaşma yolculuğuna önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

İstanbul Dış Ticaret Kompleksi’nde düzenlenen seminerlere kuyumculuk ve mücevherat sektöründen çok sayıda kişi katıldı. Aynı zamanda seminerlere tasarımcılar da yoğun ilgi gösterdi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page