top of page

PANDORA YENİDEN DOĞUŞUNU ÖZEL BİR ETKİNLİKLE KUTLADI


Çünkü yenilenme sürecini tamamlayan Pandora’ya geriye sadece yeniden doğuşunu kutlamak kalmıştı…

Danimarka merkezli popüler mücevher ve takı markası Pandora’nın 2017’de yakaladığı ivme, son iki yılda yerini sabit bir düşüşe bıraktı. Uzun zamandır kendini yenilemeden piyasada yer alarak hem alışverişçilerin hem de yatırımcıların ilgisini kaybeden Pandora, yılın başında bu düşüşe bir son vereceğini ilan etmişti. Eylemlerinin küçük önlemlerden ziyade köklü değişiklikleri barındıracağını belirten markadan sonunda beklenen radikal yenilikler geldi. Pandora, bu yeni başlangıcını temsilen Los Angeles’da pembe temalı bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte aynı zamanda sonbahar koleksiyonunun tanıtımını yaptı.

Aynı zamanda Pandora’nın yeni imza rengi olan pembeye boyalı bir caddede gerçekleştirilen etkinlik içinde influencer’ların, modellerin ve şarkıcıların olduğu 400 kişiyi ağırladı. Gün boyu süren etkinlik, markanın yeni vizyon görüşü olan dünyadaki tüm kadınların sevdikleri şeyleri ve tutkularını öz güvenle ifade etmeleri mesajını vurguladı.

Pandora, yeni jenerasyonu daha iyi yakalayabilmek için stratejilerinde bir takım değişikliklere gitti. Bu bağlamda Pandora, artık kitlesine farklılaştırılmış logosu ve yeni görsel kimliğiyle hitap edecek. Yeni dönemde marka elçisi olarak 6 farklı influencer ismi de bolca göreceğiz.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page