top of page

YENİ BİR MARKA YENİ BİR HEYECAN “DURİN GOLD”


Sektörümüzün tecrübeli isimlerinden biri olan ve değerli markamız Geçen Kuyumculuk’ta uzun yıllar üst düzey yöneticilik görevini üstlenen Mustafa Kuşkaya; yeni yıl ile birlikte kurduğu yeni markası Durin Gold ile kendi planlarının peşine düşecek. Yüksek kaliteli takılar üretmeyi hedefleyen Kuşkaya; deneyimlerini, markasının hızla yol alması için kullanacak.

Sektörümüzde bu yıl itibariyle 20. meslek hayatına adım atan ve tüm kademelerinde aralıksız 20 yıldır çalıştığı Geçen Kuyumculuk’tan dostça ayrılan, markası Durin Gold’u kuran Mustafa Kuşkaya; elde ettiği mesleki tecrübesini iş hayatında kılavuz haline getirecek.

Mustafa Kuşkaya; Geçen Kuyumculuğun kendisi için bir üniversite eğitimi kadar değerli olduğunu ve Geçen Üniversitesi’nin mezunu gibi kendini gördüğünü belirterek; “Kıymetli Ahmet Geçen; mesleki hayatıma çok büyük katkılar sunmuştur. Geçen çatısı altında 20 yılım geçti. Yıllar içinde birçok farklı departmanda çalışarak, kendimi çok iyi bir şekilde geliştirme imkanı elde ettim. Tezgahın başından, satışa ve ihracata kadar birçok alanda çalıştım. Mesleğe adım atarken bir gün kendi işyerimi kurmayı hayal ediyordum. 2020 yılına kısmet oldu” diye konuştu.

Başta döküm ve içi boş küpe, yüzük, 3’lü mini set üretimiyle Durin Gold’un sektöre merhaba diyeceğini kaydeden Kuşkaya; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Günün gelişen teknolojisini atölyemize taşımak istiyorum. Döküm, pres ve fusion dahil olmak üzere, piyasanın talep ettiği ürün tarz ve çeşitliliğini ortaya koyacağım. Özgün tasarımlarla, gün yüzü görmemiş yeni modellerle ön plana çıkmayı hedefliyoruz. İşinin ehli çalışma arkadaşlarımla kısa sürede piyasada saygı gören bir konuma markamızı taşımayı arzu ediyoruz.”

Çemberlitaş’ta bulunan Büyük Birol İş Merkezi’nde çalışmalarına başlayacak olan Durin Gold; sadece yurt içinde değil yurt dışında da aranan bir marka olmayı hedefliyor. Markanın önceliği, yüksek kaliteli ürünler ve özgün tasarımlar olacak.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page