top of page

DÜNYA DEVLERI “ISTANBUL JEWELRY SHOW“DA BULUŞUYOR!


Türkiye ve Ortadoğu’da düzenlenen sektörel mücevher fuarları içerisinde 1., Dünya genelindeki 500’ü aşkın mücevher fuarı içerisinde ise ilk 5’te yer alan 42.Uluslararası “Istanbul Jewelry Show” Mart Fuarı, 10 -13 Mart 2016 tarihlerinde 42.kez, UBM Rotaforte tarafından, CNR Expo’da (İstanbul Fuar Merkezi) düzenlenecek.

Dünya Devlerinin Buluşma Noktası!

Türkiye mücevher sektörünün yanı sıra dünya genelinde 110’u aşkın ülkeden mücevher sektörü profesyonellerinin yakından takip ettiği, 10 -13 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Istanbul Jewelry Show“ Fuarı, 2015 yılında tüm dünyada gerçekleşen siyasal ve ekonomik krizlere karşın yaşanan global daralmada, hem Mart, hem de Ekim fuarlarında toplam 117 farklı ülkeden, 46 Bin’in üzerinde yerli ve yabancı sektör profesyoneline ev sahipliği yaptı.

Sadece mücevher sektörü profesyonellerinin ziyaret edebildiği „“Istanbul Jewelery Show“ Fuarı‘nda, Türkiye, Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Hindistan, Hong Kong, İsrail, İtalya, Lübnan, Singapur, Tayland başta olmak üzere 1000’i aşkın dünyanın önemli mücevher marka ve firmaları çok özel koleksiyon ve ürünlerini sergileyecek.

Önemli işbirliklerinin ve satınalma bağlantılarının gerçekleştirildiği ve yalnız sektör profesyonellerine açık olan, 42. Uluslararası “Istanbul Jewelry Show” Mart Fuarı, 10 -13 Mart 2016 tarihleri arasında, brüt 60 bin m2’lik alanda, 6 salonda düzenlenecek.

“Istanbul Jewelry Show” Mart Fuarı, İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği (IMMIB), Mücevher İhracatçıları Birliği (JTR), T.C. Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB tarafından desteklenen, Uluslararası Fuarlar Birliği (UFI) kalite onayı ve Kalite Yönetimi Sistemi ISO-9001 belgesine sahip uluslararası nitelikte bir fuar olma özelliğine sahip.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

Copyright 2016  

Altın Dünyası Yayın Grubu, Altın Dünyası Yayıncılık ve Kuyumculuk Limited Şirketi'nin tescilli markasıdır.

Sitede yayınlanan haberler ya da her türlü içeriğin, Altın Dünyası'nın izni olmadan kullanılması yasaktır.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page