top of page

“MATTEO” YILLARCA SÜRECEK KALİTE YOLCULUĞUNA BAŞLADI


Altın erkek takısı üretiminde yıllardır başarılı çalışmalarıyla sektörümüzde önemli bir yere sahip olan Olgun Kuyumculuk, özellikle ihracat çalışmalarında ve Dünyaya açılımda çok daha etkin hamleler yapabilmek, erkek takısında var olan boşluğu doldurmak için “Matteo” markasıyla yola çıktı.

Ülkemizde erkek takısının tecrübeli ismi Olgun Kuyumculuk tarafından oluşturulan “Matteo”; özgün tasarımı, tescilli modelleri, farklı dokusu ve sıra dışı dizaynı ile erkek takısında farklılık yaratmak ve hayata renk katmak için yola çıktı. Olgun Kuyumculuk firma sahibi Garo Nerse; “Matteo” markasının henüz emekleme döneminde olduğunu, katıldıkları 3 önemli uluslararası fuarda, ziyaretçilerin yoğun ilgisinin gelecek adına kendilerini motive ettiğini, söyleyen Nerse sözlerine “Çok ciddi tasarıma, AR-GE’ye yatırım yapıyoruz. Bizim Türkiye’de çalıştığımız büyük markalarımız var. Onların erkek takısındaki ihtiyaçlarını gideriyoruz. Biz yurtdışına başarı hikâyesi yazmak için çıktık. Maddi hedeflerimiz geri planda” diyerek devam etti.

“İJS’de Yine Devlerin Stantlarında Olacak”

İstanbul Jewellery Show’a direkt olarak katılmayan, ürünleriyle sektörün dev markalarının stantlarında yer alan Olgun Kuyumculuk; fuar için en özel koleksiyonlarını ve yeni tasarımlarını hazırladı. Nerse; çalıştıkları markalara kendilerinin çeşitli tasarımlar sunduklarını, onların klasik ürün tedarikçisi değil, bir çözüm ortağı gibi hareket ettiklerini ifade ediyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

Copyright 2016  

Altın Dünyası Yayın Grubu, Altın Dünyası Yayıncılık ve Kuyumculuk Limited Şirketi'nin tescilli markasıdır.

Sitede yayınlanan haberler ya da her türlü içeriğin, Altın Dünyası'nın izni olmadan kullanılması yasaktır.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page