top of page

İSTANBUL ALTIN RAFİNERİSİ’NİN EĞİTİME DESTEĞİ ERZİNCAN’DA DEVAM EDİYOR


İstanbul Altın Rafinerisi’nın (İAR) eğitime desteği durmaksızın devam ediyor. Protokolü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalan Rize Ömer Halaç İşitme ve Görme Engelliler Okulu, protokolü İstanbul Valisi Vasip Şahin tarafından imzalanan Dr. Özkan Halaç Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve protokolü Eskişehir Valisi Azmi Çelik tarafından imzalanan Dr. Safa Halaç Özel Eğitim Anaokulu’ndan sonra, Erzincan Refahiye’de yaptırılacak olan Meslek Yüksekokulu ile ilgili çalışmalar da başladı.

Başbakan Binali Yıldırım ve Av. Özcan Halaç

Yalnızca kuyumculuk ve mücevherat sektörünün değil, Türkiye ekonomisinin önemli şirketlerinden biri olan İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkanı Av. Özcan Halaç’ın eğitime desteği durmaksızın devam ediyor. Özcan Halaç, geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım’ın memleketi Erzincan’ın Refahiye ilçesinde Meslek Yüksekokulu yapılması için çalışmalara başladı.

 

Erzincan Refahiye'de hayata geçecek olan meslek yüksek okulu projemze gösterdikleri alakadan dolayı Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a teşekkür ediyoruz.

Av. Özcan Halaç

 

İAR Yönetim Kurulu Başkanı Av. Özcan Halaç ile Ak Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, Refahiye Kaymakamı Sedat Ateş, Refahiye Eski Kaymakamı Yusuf Karaloğlu, Erzincan İl Genel Meclis Üyesi Halil Altun, Refahiye Ak Parti İlçe Başkanı Tacettin Çiftçioğlu oluşan heyet bir araya gelerek meslek yüksekokulunun protokolüne imza attı.

Protokol töreninde sorularımızı yanıtlayan Av. Özcan Halaç, eğitime destek projeleri ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu; ‘’Daha önce ebediyete uğurladığımız Ömer Halaç adına Rize’de İşitme ve Görme Engelliler Okulu’nu hizmete açmıştık. İstanbul’da açılacak olan Dr. Özkan Halaç Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Eskişehir’de de açılacak olan Dr. Safa Halaç Özel Eğitim Anaokulu da kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak. Bu eğitime destek projelerimizden sonra, Erzincan’ın Refahiye ilçesinde duyulan ihtiyacı karşılamak amacıyla meslek yüksek okulu projesinin protokolü için burada bulunuyoruz. Teşrifleri için değerli misafirlerimize ve projeye gösterdikleri alakadan dolayı Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a teşekkür ediyoruz.’’

İAR Yönetim Kurulu Başkanı Av. Özcan Halaç ile Ak Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, Refahiye Kaymakamı Sedat Ateş, Refahiye Eski Kaymakamı Yusuf Karaloğlu, Erzincan İl Genel Meclis Üyesi Halil Altun, Refahiye Ak Parti İlçe Başkanı Tacettin Çiftçioğlu

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page