top of page

KARALTIN 7 DEV MARKANIN FUAR VİTRİNLERİNDEYDİ


Trabzon Hasır takı grubunun öncü markalarından biri olan Karaltın Kuyumculuk; son yıllarda İstanbul Jewellery Show’a kendi standı yerine, ürün tedarik ettiği dev markaların vitrinlerinde yer alarak katılım gösteriyor. Bu yıl da fuarda, 7 dev markanın vitrinlerinde Karaltın ürünleri yer aldı.

Fuar kapsamında 7 büyük markanın standında, farklı modelleriyle yer bulan Karaltın; kendisini tercih edenleri yine mahcup etmedi. Karaltın Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kara; her fuar döneminde olduğu gibi en yeni birçok modellerinin ilk tanıtımını İJS’de yaptıklarını, işbirliği içinde oldukları değerli markaların standında birçok Karaltın Hasırının en güzel şekilde sergilendiğini ve yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Cevat Kara; “ Şu anda Dorika, Klasik, Kraliçe, Fantezi isimleriyle, 4 ana grupta yepyeni tasarımlarımızı piyasaya sunduk. Bu yıl ağırlıklı olarak, taşsız setlerimize ilgi olacağını görüyoruz. Ayrıca geçen döneme göre yeni tasarımlarımızda, sette toplam 5 grama yakın hafifleme de sağladık. Altın fiyatlarına artık piyasalar alışıyor. Hem markamızın hem de sektörümüzün güzel bahar ve yaz mevsimi geçireceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page