top of page

Cactus de Cartier


Geleneksel ilham kaynaklarına daha cesur ve güçlü notalar eklenerek büyüyen Cactus de Cartier Koleksiyonu, yeni goncalanan Cartier kaktüsleriyle başları döndürmeye devam ediyor.

Pembe altın kolyeler, yüzükler ve halka küpelerin dikenlerini zarif tasarım düzenlemeleriyle takılabilir kılan Cactus de Cartier’nin yeni parçaları, ister tek başına, ister birlikte, tılsımlı bir bahçe vaad ediyor. Ortak paydayı belirleyen dikenler, yoğun çalılıkların arasında top şeklindeki taçları ortaya çıkartırken, ışıldayan iğnelerin bolluğu, montürlerin üzerindeki pırlantaları milimetrik mükemmeliyette filizlendiriyor.

Cartier, mat ve parlak yakut dalları üzerindeki sıralı düzeniyle duygu şöleni sunarken, bu ışıltılı ve güneşi tamamen emen botanik zarafet, pembe tonlarının nüansını ortaya çıkartıyor. Feminen kaktüslerin iğneleri, Cartier işçiliği mükemmeliyetinde. Cactus de Cartier Koleksiyonu’nun bir diğer sürprizi ise, 2 farklı tonda tasarlanan çantaları. Yeşil ve 24 ayar altın tozuyla dokunan altın rengi çantaların klipsleri, çantadan ayrılarak birer broşa dönüşüyor ve Cartier’nin birden fazla fonksiyona sahip parçalar tasarlama geleneğini sürdürüyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page