top of page

FUARDA EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK


Kuyumculuk ve mücevherat sektöründe son yılların öne çıkan firmalarından biri olan Es Gold İstanbul Jewelry Show’dan memnun ayrıldı. Fuar öncesinde yaptıkları hazırlıkların karşılığını aldıklarını belirten Aykut Erhan fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erhan aynı zamanda kısa süre önce tamamlanan seçimlerle ilgili görüşlerini de paylaştı.

İKO seçimlerini bitirdik. Çok çalışan ve gayret eden kazandı. Bu vesile ile bu sonucun kuyumculuk camiasına Cenab-ı Allah’tan hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel şeylerin yapılacağını hissediyorum. Çünkü çok kabiliyetli, becerikli insanlardan oluşan bir ekibiz. Kuyumcular Odası önemli bir konumdaydı. Yapacağımız çalışmalarla odanın değerini daha da arttıracak ve hak ettiği yere getireceğiz.

Fuarda yoğunluktan çok memnun kaldık. Bütün arkadaşlarımızın sektöre verdikleri emeğin karşılığını bu fuarda aldıklarını görmek bizi mutlu ediyor. Ürünlerimizin seçimini ve koleksiyon hazırlıklarımızı titizlikle tamamladık. Biz ağırlıklı iç piyasaya çalışan bir firmayız, koleksiyonlarımızı da buna göre hazırlıyoruz. Ancak bu fuarda iç piyasada beğenilen modellerin dış piyasada da talep edildiğini görmek bizi memnun etti. Dolayısıyla fuardan son derece memnunuz. Bütün katılımcılara bol bereketli bir fuar diliyorum.


Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

Copyright 2016  

Altın Dünyası Yayın Grubu, Altın Dünyası Yayıncılık ve Kuyumculuk Limited Şirketi'nin tescilli markasıdır.

Sitede yayınlanan haberler ya da her türlü içeriğin, Altın Dünyası'nın izni olmadan kullanılması yasaktır.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page