top of page

KUYUMCULUK SEKTÖRÜ ARTIK KALİTELİ YAZILIMI HAKEDİYOR


Mevcut yazılımların artık firmaların ihtiyaçlarını karşılamaktan uzakta kalması sebebiyle 10 yıl önce İAR, Innova, Istor, Harem gibi firmalara butik yazılım hizmeti vermek amacıyla kurulan AIFA SOFT, bu birikimini hazırladığı paket programlar ile tüm sektörle paylaşmaya başladı. Son 3 yıldır, sektördeki çok sayıda firmanın geçiş yaptığı yazılımla ilgili detaylı bilgileri firmanın kurucusu Fatih Şahin’den dinledik.

Kuyumculuk ve mücevherat sektöründe yaşanan ilerlemeye paralel olarak firmaların yazılım ihtiyaçlarında da değişiklikler meydana geldi. Sektör gelişirken kullanılan yazılımların, firmaların değişen ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kaldığını belirten Fatih Şahin konu ile ilgili şunları söyledi;

Gecekondunun üzerine gökdelen inşaa edemezsiniz

‘’Kuyumculuk sektörü dünya ile yarılır hale geldi. Ancak sektörde ağırlıklı olarak kullanılan yazılım 20 yıllık teknoloji temelinde yazıldığı için ne yazık ki güncellemelere cevap veremiyor, yazılım ne yazık ki geliştirilemiyor. Bu yüzden firmaların gelişen ihtiyaçları karşılanamıyor. Bu yüzden pek çok firma yazılım ihtiyaçlarını özel yazılımlar ile karşılama yoluna gitti. Bizim de kuruluş hikayemiz buna dayanıyor.

İstanbul Altın Rafinerisi, Innova, Istor, Harem gibi firmalar, ihtiyaçlarını karşılayacak kalitede bir yazılım olmadığı için bizden talepte bulundu ve AIFA SOFT bu şekilde doğru. Geliştirdiğimiz butik yazılım zaman içinde gelişti. Pek çok sorunla karşılaştı ve bunların hepsine çözümler üretti. Çünkü son derece esnek ve güncel teknolojik altyapıya sahip.

Programı deneyenlerin %100’ü kullanmaya başladı

Gelen talepler doğrultusunda yazılımızı her firmanın kullanabileceği paket formatına dönüştürdük. Programı gören firmalardan son derece önemli tepkiler aldık. AIFA SOFT artık son 3 yıldır Türkiye’nin dört bir yanında hızla yaygınlaşıyor. Gösterilen ilgiden son derece memnunuz.


Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

Copyright 2016  

Altın Dünyası Yayın Grubu, Altın Dünyası Yayıncılık ve Kuyumculuk Limited Şirketi'nin tescilli markasıdır.

Sitede yayınlanan haberler ya da her türlü içeriğin, Altın Dünyası'nın izni olmadan kullanılması yasaktır.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page