top of page

PİRAMİT ALYANS’TAN TEKNOLOJİ ATAĞI


Alyans kategorisinin köklü firmalarından Piramit Alyans, son dönemde yaptığı teknoloji yatırımı ile ürün ve hizmet kalite standartlarını yukarıya taşıdı. Üretim parkurundaki yenilemenin olumlu dönüşlerini almaya başladıklarını belirten Piramit Alyans Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Arıkan çalışmalarıyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu;

CNC teknolojisine yaptırım yaptık

‘’CNC teknolojilerine yatırım yaptık. Üretim teknolojimizdeki yeniliğe paralel olarak yeni üretim teknolojisi gerektiren ürün koleksiyonlarına da imza atmaya başladık.

Üretim parkuruna dahil ettiğimiz yeni teknolojiye sahip makinalarımız bize çok daha kaliteli, düşük gramaja sahip ve uygun fiyatlı ürünler ortaya koymamıza imkan veriyor. Altın fiyatlarında yaşanan hızlı artış, özellikle fiyat anlamında tüketicileri zorluyor. Bu yüzden gramajı hafif modeller tercih ediliyor. Yüksek üretim kalitesinde ve daha hafif ürünler üretebilmek için de yüksek teknoloji kullanmak gerekiyor.

Pazarlama ekibimizi genişletmeyi planlıyoruz

Ağırlıklı olarak Marmara Bölgesi’ne hizmet veren bir firmayız ancak diğer bölgelerde de müşteri sayımız her geçen gün artıyor. Gelen talepler doğrultusunda pazarlama ekibi sayımızı da artırmayı planlıyoruz.

Yeni koleksiyonlarımız ile iddialıyız

Yeni koleksiyonlarımızla iddialıyız. Koleksiyo

nların hazırlanması aşamasında Pazar araştırmalarına önem verdik. Bu aşamada müşterilerin taleplerini yakından değerlendirdik. Artık bu talepleri en yüksek standartlarda karşılayacak teknoloji yatırımızı da gerçekleştirmiş durumdayız. Önümüzdeki dönemde gerek iç gerekse ihraç pazarlarında eskisinden daha başarılı çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz.’’


Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

Copyright 2016  

Altın Dünyası Yayın Grubu, Altın Dünyası Yayıncılık ve Kuyumculuk Limited Şirketi'nin tescilli markasıdır.

Sitede yayınlanan haberler ya da her türlü içeriğin, Altın Dünyası'nın izni olmadan kullanılması yasaktır.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page