top of page

ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE ENGELLİLER İSTANBUL ALTIN RAFİNERİSİ TARAFINDAN UMRE'YE YOLCU EDİLDİ


İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkanı Av. Özcan Halaç tarafından Sosyal Sorumluk Projesi kapsamında, 15 şehit annesi, 15 gazi, 13 Aile ve Sosyal Politikalar mensubu, 12 engelli, 6 özel bakıcısı ile birlikte 7 Aralık Cuma günü Umre'ye dini görevlerini yapmak üzere gönderildi.

Umre'ye gidecek olan ekibi uğurlamaya, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Ali Fuat Karahan, Ataşehir Metin Sabancı Spastik Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Emel Alanyalı, İstanbul Gaziler Vakfı Yönetimi, Kuyumcukent Yönetimi Başkan Vekili Abdullah Deniz, GBIAT (Güç Birliğine İlk Adım Derneği) Başkanı Zeynep Nazan Soyar ve Kuyumcukent Engelliler ve Sosyal Projeler Koordinatörü Aydın Avşar katıldı. Av. Özcan Halaç' ın eşi Başak Halaç, Umre'ye gidecek olan kişilere hediyelerini sundu. Şehit aileleri, gaziler ve engelliler Özcan Bey'e teşekkürlerini arz ettiler ve mutluluktan ağladılar.

Umre yolcuları, Atatürk Havalimanı'nda muhteşem bir şekilde dua, salavat ve tekbirlerle yolcu edildi.

Umre'ye giden ekipte bulunan fiziksel engelli Orhan Esen ve görme engelli Halis Kuralay, Umre'ye gitme fırsatı verdiği için Özcan Halaç'a teşekkür ettiler.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page