top of page

GEÇMİŞİN MODERN TASARIMLARLA BULUŞMASI


Tasarımlarını oluştururken medeniyetin kültürel ve sanatsal geçmişinden ilham alan Kiswah Jewellery, ana koleksiyonlarından Neoclassics Collection ile modernist yaklaşımları yüksek düzey zanaatkarlık ile buluşturuyor.

Osmanlı dönemi cami mimarisinde sıklıkla kullanılan geometrik desenleri yorumlayan KISWAH tasarımcıları, ışık oyunları sunan “Hills of Gold” isimli mücevher ile geçmişe dokunurken çağcıl olmaktan vazgeçmeyen bir yaklaşım yaratmayı başarıyor.

Yüzyıllar içerisinde değişen ve gelişen estetik algısını resmetmek isteyen Kiswah Jewellery, günümüzün çok yönlü bakış açısını yansıtmak adına özgün materyallere başvuruyor; “Geometrical Estheticism” adlı mücevheri geometrik desenleri, elmasın yanı sıra tasarımın ortasındaki kaplumbağa kabuğu ile de bir araya getiriyor. Osmanlı dönemi tuğralarından yola çıkan bir başka tasarım ise, incelikli altın işçiliği örneği sergilerken üzerindeki topaz taşı ile daha da dikkat çekici hale geliyor. Mücevherleri üzerinden kimliğini ve kültürel değerlerini yansıtmak isteyen modern kadınlara altının ışıltısını içeren bir seçenek sunuyor.

Geçmişten gelen hikayeleri geleceğe miras bırakılacak mücevherlere dönüştüren Kiswah Jewellery, zamansız tasarımlar ortaya koyuyor. Neoclassics Collection, modernizmle klasiğin mükemmel bir harmonisini yansıtan bir koleksiyon olarak mücevher severlere sunuluyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

Copyright 2016  

Altın Dünyası Yayın Grubu, Altın Dünyası Yayıncılık ve Kuyumculuk Limited Şirketi'nin tescilli markasıdır.

Sitede yayınlanan haberler ya da her türlü içeriğin, Altın Dünyası'nın izni olmadan kullanılması yasaktır.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page