top of page

FUARDA INSTAGRAM VE FACEBOOK’A GİREN KUYUMCULARIN FUAR DAVETİYENİZİ GÖRMESİNİ İSTER MİSİNİZ?


Fuara katıldınız ve bunu fuar süresince CNR Fuar Merkezi’nde Instagram ve Facebook’a giren, kuyumculukla ilgilenen kişilere duyurmak istiyorsunuz. Konum bazlı reklamlar ile artık bu çok kolay. Tek yapmanız gereken birkaç yeni ürününüzü Altın Dünyası’nın video stüdyosuna getirip firmanıza özel profesyonel fuar tanıtım davetiyesi hazırlatmak.

Artık fuar katılımcısı firmalar Altın Dünyası kreatif ekibi tarafından hazırlanan özel video davetiyeler ile fuar katılımlarını mevcut ve potansiyel müşterilerine prestijli, etkin ve düşük maliyetli bir şekilde duyurabiliyorlar. Sistem nasıl çalışıyor kısaca açıklayalım;

VİDEO DAVETİYE NEDİR?

Firma logonuz, fuara özel hazırladığınız koleksiyondan seçilmiş 5 adet ürünün özel çekilmiş videolarınız, fuar salon ve stand numaranız, özel efektler ve müzik kullanılarak hazırlanmış video formatında davetiyelerdir.

VİDEO DAVETİYE KULLANIM ALANLARI NELERDİR?

1. Fuar süresince CNR Fuar Merkezi ve çevresinde konum bazlı reklam vermek

Facebook ve Instagram konum bazlı reklamları ile, fuar süresinde, CNR Fuar Merkezi’ni de kapsayan 1 km çapındaki alanda sosyal medyaya giren kişiler fuara özel hazırlanan videonuzu görebilir. Üstelik ilgi alanı kuyumculuk, mücevherat olan kişileri de seçebileceğiniz gibi, yaş grubu hatta cinsiyet gibi filtreleme seçenekleri de kullanabilirsiniz. (İpucu; Mücevher İhracatçıları Birliği’nin alım heyeti programında ağırladığı misafirlerin otellerini de hedef konum olarak belirlemenizi tavsiye ederiz!)

2. Fuar öncesinde Whatsapp ile mevcut müşterilere davetiye göndermek

Fuardan önce de katılımınızı mevcut müşterilerinize whatsapp’tan göndereceğiniz video davetiyeniz ile duyurabilirsiniz.

3. Sosyal medyadan paylaşmak ve reklam vermek

Kendi sosyal medya hesaplarınızdan fuar katılımınızı duyurabileceğiniz gibi binlerce sektörel sosyal medya takipçisi olan Altın Dünyası hesaplarında da videonuzu paylaşabilirsiniz.

VİDEO NASIL HAZIRLANIR?

Video çekilmesini istediğiniz ürünlerinizi seçip Şerefefendi Sokak’taki stüdyomuza gönderin. 5 adet ürününüz yarım saat içinde teslim edelim. Sonrasında logonuz, fuar salon ve stand numaranızı bize iletmeniz yeterli. Videonuz 1 gün sonra hazır. Yoğunluk durumuna göre süre uzayabileceğinden son dakikaya kalmamanızda fayda var.

FİYAT NEDİR?

5 adet story 5 adet de standart ölçüde toplam 10 video hazırlama bedeli 100 USD’dir. Özel talepler ayrıca fiyatlandırılır.

ALTIN DÜNYASI’NIN SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAKİ KUYUMCULARA DA ULAŞABİLİR MİYİM?

Altın Dünyası’nın binlerce sektörel takipçisine reklam ile ulaşmak için hedefli reklam bedeli 100 USD’dir. Kontenjan sayısı sınırlıdır. (5000 adet altında görüntülemede ücret talep edilmez)

REFERANSLAR

Zen, Storks, Assos, Ariş, Regold, Gelosia, Hoşgör, Tekin Seyrekoğlu, Yamachi, Il Bernardo referanslarımızdan sadece bazılarıdır.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page