top of page

2016 KARDAN ÇOK SERMAYEYE SAHİP ÇIKMA YILI OLACAK


2015’in 3. çeyreğine girdiğimiz bu günlerde 2015 yılı performansları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Gerek firmanız gerekse genel sektör açısından 2015 yılını nasıl değerlendirirsiniz?

2015 yılı Türkiye için zor bir yıl oldu. Siyasi belirsizlik, altın ve dövizde artış iç piyasayı dönem dönem durma noktasına getirdi. İç piyasayı düşündüğümüzde işler çok yavaş. Uğur İnci olarak 2014 yılında alt zeminini hazırladığımız Irak ve Dubai 2015 yılı iş hacmimizi beklentinin üzerinde geçirmemizi sağladı. Kuzey Irak’ta yapmış olduğumuz anlaşma neticesinde tüm bölgeye dağıtımımızı yapan bir partnerimiz var. Ayrıca yine Bağdat’ta anlaşma sağladığımız toptancılarımız var. 2015 öncesi yapmış olduğumuz çalışmaların neticesini gördük. Son çeyreğe baktığımızda işler yavaşlamaya başlayacaktır diye tahmin ediyorum.

2016 ile ilgili beklentiler çerçevesinde firmanızın hedefi ve genel stratejileri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Siyasi ve küresel belirsizliklerden dolayı 2016 yılını şimdiden tahmin etmek çok zor. Bana göre tüm Türkiye ekonomisi açısından zor bir yıl olacak. Bence kardan çok sermayeye sahip çıkma yılı olacak.

Global endüstrinin önemli organizasyonlarından biri haline gelen İJS Ekim ile ilgili beklentileriniz ve hazırlıklarınız nelerdir?

Bu fuar sektör için çok önemli bir fuar, her fuar olduğu gibi çokça emek harcadık. Koleksiyon hazırlıklarımızı tamamladık görüştüğümüz birçok müşterimiz gelecek. Kısacası iyi bir fuar olacağını düşünüyorum. Umarım tüm sektörümüz için iyi bir fuar olsun.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page