top of page

BİRBİRİNDEN ÖZEL ÇOCUK TAKILARIYLA BESAY, FUARA HAZIR


İstanbul Jewelry Show’un düzenlendiği yıllardan bu yana sürekli hem Mart hem Ekim ayağına katılım gerçekleştiren Besay Gold; bu fuarda birbirinden renkli çocuk set takımlarıyla dikkat çekecek. Küpesinden bilekliğine, kolyesinden bileziğine kadar tam bir takım olan özel çocuk takıları, Besay’ın özel kalitesiyle fuar vitrinlerinde ziyaretçilerle buluşacak.

Yıl boyunca yüzlerce yepyeni modelini kuyumculara sunan ve onlardan aldıkları bilgiler eşliğinde modellerinin yeni versiyonlarını oluşturan Besay, 2015 yılının özetini, İstanbul Jewellery Show’daki standında ziyaretçilere sunacak. Özellikle bir ilk olan çocuk setleriyle ilgi toplamayı planlayan Besay Gold; yüksek kaliteli Türk takı işçiliğini yabancı misafirlerine göstermek için sabırsızlanıyor. Besay Kuyumculuk firma sahibi Ömer Kaya; çocuk set takıları haricinde fuar için özel bir hazırlık dönemi geçirmediklerini, sektörde son dönemde yeni model üretimi konusunda sürekli artan bir talep olduğunu, eskisi gibi fuarlara 3 ay önceden hazırlanmanın artık gerçekçiliğini yitirdiğini belirten Ömer Kaya; “Bugün itibariyle her hafta üretim bandımızdan yepyeni modellerimiz çıkıyor. Artık fuara özel hazırlanıyoruz demek çok gerçekçi değil” dedi. Sanılanın aksine yurtiçinden de az sayıda ama gerçek alıcı bir kitlenin fuara geleceğini öne süren Kaya; açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Son yıllarda markamız ihracat çalışmalarını ikiye hatta üçe katladı. Hem Avrupa hem de Arap ülkelerinden ciddi bir müşteri kitlemiz oldu. En çok sevindiğimiz nokta; ticarete başladığımız yabancı müşterilerimizin siparişlerinin süreklilik kazanması oldu. Bugün Besay; bölgelere ve farklı kültürlere özel üretim yapabilme gücünü ortaya koyarak dikkat çekiyor. Avrupa ve Amerika gibi ürün kalitesine ekstra önem veren firmalar fuara gelirse bizim için daha da iyi olur. Çünkü yüksek kalitemiz ile daha kolay bu ülkelerdeki alıcıların radarına gireceğimizi düşünüyoruz. Fuarın sektörümüz açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page