top of page

SİNA MONTÜR HONGKONG’TAKİ BAŞARISINI İSTANBUL’DA TEKRARLAMAK İSTİYOR


Geçtiğimiz günlerde Uluslararası Hong Kong Takı Fuarına katılan ve arzu ettiği hedeflere ulaşarak evine dönen Sina Montür; İstanbul Jewelry Show Ekim ayağında da başarılı sonuçlar almayı hedefliyor. Sina Montür’ün Hong Kong fuarında yeni ürünlerine büyük ilgi olması, İJS beklentilerini yukarı çekti.

Düzenli olarak Hong Kong Takı Fuarına katılan, ülkemizin önde gelen markalarından Sina Montür; şimdi kendi evinde arzu ettiği sonuçları yakalamayı hedefliyor. İJS’ye yeni bir stand ile katılmaya hazırlanan Sina Montür; yine farklı tektaşlarıyla dikkat çekmek istiyor. Sina Montür Yönetim Kurulu Başkanı Barış Lek; tektaş montür ürün grubunda markalarından kamuoyunun büyük bir beklenti içinde olduğunu, tektaşta trend oluşturan kimliklerine yakışır bir şekilde en özel tasarımlarla müşterilerinin karşısında olacaklarını söyledi.

İJS Ekim Fuarına büyük bir özenle hazırlandıklarını, yeni modelleriyle her zaman olduğu gibi Türk kuyumculuğunun değerli montür ürünlerini sergileyeceklerini kaydeden Lek; bu fuarda ihracata yönelik faaliyetlerin daha yoğun olacağını, yurtiçinden yüksek bir katılım beklemediklerini, fakat yıl içinde ertelenen alımların bu fuarda tersine dönebileceğini ifade etti. Çıplak taş ve montür alanında çok geniş stoklar eşliğinde müşterilerinin karşısına çıkacaklarını vurgulayan Lek; “İstanbul’da evsahibi olmanın da getirmiş olduğu sorumlulukla yeni dizaynlarımıza ağırlık vereceğiz. Özellikle yeni 3lü fantezi takımlarımızın ve tektaş yeni montürlerimizin ilgi toplayacağına inanıyoruz. Bu yıl Amerika ve Avrupa’dan fuara daha fazla ziyaretçinin geleceğini ümit ediyoruz. Bu bölgelerdeki ekonomik verilerin pozitif seyir izlemesi bu düşüncemizin oluşmasına zemin hazırlıyor” diye konuştu.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page