top of page

ZERGERAN İLK KEZ MONTÜR ÜRÜN GRUBUNA İJS’DE ADIM ATACAK


Mücevher zanaatını Türk el işçiliğinin benzersiz ruhuyla harmanlayan ve kısa sürede Dünya çapında hızla tanınmaya başlanan Zergeran Pırlanta; İstanbul Jewelry Show Ekim ayağında ilk kez hafif kolye montürlerini müşterilerine sunacak. Bir önceki İJS’de olduğu gibi kardeş alyans markası Orobella ile ortak yer alacak Zergeran Pırlanta; yüzde yüz el işçiliği ile üretilen butik yeni mücevher koleksiyonunu da sergileyecek.

İstanbul Jewelry Show’a kardeş markası Orobella Alyans ile katılacak olan Zergeran Pırlanta; ev sahibi olduğu İstanbul’da en özel yeni tasarımlarını standında sergileyecek. Zergeran Pırlanta Satış ve Pazarlama Müdürü Feyzullah Ören; İstanbul’da düzenlenen takı fuarının kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu, bu fuarda ev sahibi olmanın getirmiş olduğu sorumlulukla birçok yeni tasarımların ilk lansmanını gerçekleştireceklerini söyledi.

Ören; alyans markaları Orobella, Zergeran Pırlanta ve Zergeran Çıplak Taş Ofisten oluşan, şirket bünyesinde yer alan 3 farklı hizmeti aynı çatı altında müşterilerine fuardaki stantlarında sunacaklarını vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“İJS’den olumlu beklentiler içindeyiz. Zergeran Pırlanta’nın onlarca yeni modeli ve koleksiyon bazında yeni ürünleri stant vitrimizde yer alacak. Bitmiş ürün, çıplak taşın ardından artık montür takı grubunda da varız diyoruz. Hem pırlantaya hem de elmasa uygulanabilen montürlerimiz olacak. Şu anda sadece kolye ürün grubunun montürünü sunacağız. Orobella’nın pırlantalı alyanslarının ve Zergeran’ın tek taş yüzük koleksiyonunun yeni tasarımlarının ilgi toplayacağını düşünüyoruz.”

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page