top of page

ALTINBAŞ AKADEMİ’DE EĞİTİMLER BAŞLIYOR


Altınbaş Akademi’nin Kemerburgaz Üniversite işbirliği ile düzenlediği eğitimlerde, Lüks Satış, Müşteri İletişimi, Değerli Taş ve Mücevherat ile Marka Bilinci konuları ele alınıyor.

Mücevherat sektörünün lider markası Altınbaş’ın, çalışanlarının profesyonel gelişimine katkı sağlamak amacı ile kurduğu Altınbaş Akademi’nin Kemerburgaz Üniversite işbirliği ile düzenlediği Müşteri İletişimi eğitimi 17 – 18 Şubat tarihlerinde gerçekleşti.

Altınbaş İnsan Kaynakları Eğitim Koordinatörü Eser Kurt tarafından verilen eğitimlere Çanakkale, Edirne, Gebze, Tekirdağ, Kırklareli ve İstanbul’dan 30 Altınbaş perakende çalışanı katılım sağladı. Müşteri İletişim Profilleri Analizi konusunda “7 saniyede bir müşterinin iletişim profili nasıl çözülür?”, “Minimum zamanda maksimum müşteri memnuniyeti nasıl sağlanır?’’ ve “Minimum zamanda maksimum müşteri memnuniyeti nasıl sağlanır?” sorularına uygulamalı olarak yanıt aradı. İki gün süren eğitimlerin sonunda Altınbaş perakende çalışanlarına Kemerburgaz Üniversitesi’nin onayladığı sertifikaları takdim edildi.

Yıl içerisinde 4 defa Altınbaş Perakende Çalışanlarının katılım göstereceği eğitimlerin Kemerburgaz Üniversitesi’nde gerçekleştirileceğini belirten Eser Kurt, bölgesel eğitimlerle de Akademi faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti.

Altınbaş markasının, Türkiye’nin dünya mücevherat merkezlerinin başında yer almasında önemli rol oynadığını belirten Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, “Altınbaş bir okuldur. Altınbaş Akademi ile tüm çalışanlarımızın öğrenim süreçlerini hayatın içine yaymak, bilgi birikimleri ile sektörümüzün öncüleri arasında yer almalarına destek olmak istiyoruz” dedi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page