top of page

SOMORO’NUN FUAR SÜRPRİZİ ÇOK GİZLİ


Yıllardır İstanbul Jewelry Show’a katılan sektörümüzün deneyimli markası Somoro Kuyumculuk; bu yıl fuara, özel hazırladığı çarpıcı tasarımlara sahip yeni ürün koleksiyonuyla damga vurmaya hazırlanıyor. Çok hafif üretilen ve büyük beğeni toplaması beklenen özel Somoro koleksiyonu, taklitçi zihniyete karşı özel bir koruma içinde olacak ve sadece görüşme odasında Somoro müşterilerine gösterilecek.

Yıllardır mücevher montür üretiminde saygın bir çizgiye sahip olan, başarılı ihracat çalışmalarıyla uluslararası piyasalarda tanınan Somoro Kuyumculuk; yıllardır katıldığı İstanbul Jewelry Show’da yine müşterilerini mutlu kılacak yeni ve özel tasarımlarla sahne alacak. İstanbul Jewelry Show’a büyük önem verdiklerini belirten Somoro Kuyumculuk Genel Koordinatörü Haluk Ocuşlar, fuar kapsamında birçok takı grubuna yönelik en yeni montürleri stant vitrinlerine taşıyacaklarını, uzun AR-GE döneminin ardından geliştirdikleri çok özel bir koleksiyonu ise sadece kendi müşterilerinin görebileceği bir şekilde muhafaza edeceklerini söyledi.

Taklitçiliği engellemek adına, sadece görüşme odalarına gelecek olan müşterilerine sunacakları bu özel koleksiyon hakkında fazla detay vermeyen Haluk Ocuşlar; “Yıl genelinde adından çok söz ettirecek ve büyük beğeni toplayacak bir koleksiyon hazırladık. Çok hafif olan koleksiyonumuzu yakından görmeleri için değerli sektör mensuplarımızı standımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page