top of page

YENİ TİCARET KONSEPTİYLE INHORGENTA MUNICH 2016


12-15 Şubat arası 75 ülkeden 26.000 ziyaretçi yeni ürünleri, trendleri ve gelişmeleri görmek için dünya mücevher endüstrisinin büyük ilgi gösterdiği INHORGENTA MUNICH’te bir araya geldi.

Bazıları kısa bir aradan sonra, bazıları yeni 33 ülkeden 940 katılımcı bu sene INHORGENTA MUNICH’te yer aldı.

Organizasyonda gerçekleştirilen Çokyüzlü Destek Programı, e-ticaret, çok kanallı pazarlama ve sosyal medyada da ileri dönemlerdeki rekabet ortamına başarılı bir şekilde ayak uydurma konularını aydınlattı.

43. INHORGENTA MUNICH kapsamında, Saat İnovsayon Forumu ve Web Kampüsü Forumu ilk yıllarını kutladılar. İki platform da ziyaretçilerden canlı tepkiler aldı. Saat İnovasyon Forumu’nun odak noktası akıllı saatler ve giyilebilir teknolojiydi. Web Kampüsünde ise uzmanlar konulara giriş seviyesinde bilgiler verdi.

Fuar Direktörü Stefanie Mändlein katılımcı ve ziyaretçilerden aldığı pozitif ilgiden memnun. Yeni fuar konsepti çok olumlu yorumlarla karşılandı ve Destek Programı kapsamındaki etkinlikler çok sayıda ziyaretçinin uğrak noktası oldu. Fuar süresince aldığımız yapıcı yorumlar bize INHORGENTA MUNICH’in doğru yolu izlediğini kanıtladı. ‘Endüstri ile partnerliğimiz sayesinde fuarı gelecek yıllarda daha fazla geliştireceğiz.’ dedi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page