top of page

KARPA SAAT “QUARK” MARKASIYLA BAYANLARA POZİTİF AYRIMCILIK YAPIYOR


30 yılı geride bırakan ülkemizin köklü saat distribütörlerinden biri olan Karpa Saat; Dünyaca ünlü Romanson, Casıo, Dunlop saatlerinin temsilciliğinin yanısıra kendi markası Quark’ı da saat kullanıcısına sunuyor. Yaklaşık 2 yıl önce Quark markalı saatlerini piyasaya sunan Karpa Saat kısa sürede 125 000 Quark saati tüketiciyle buluşturdu. Saat markalarında erkek modellerin çeşitliliği çoğunlukla daha fazla oluyor. Bayan modelleri erkek modellerinin yanında oldukça sönük kalıyor. Karpa; bu durumu Quark markasıyla tersine çeviriyor. Quark’ın modellerinin yarısı bayanların zevkine uygun olarak tasarlanmış. Uygun fiyatı, şık tasarımları ve kullanılan kaliteli malzemesiyle Quark; özellikle unutulmaz hediye arayanlar için birebir…

Erkeklerin az sayıdaki aksesuarından birisi saat oluyor. Bu yüzden uluslararası saat markalarının model çeşitliliğinde erkeklere çok daha fazla iltimas geçiliyor. Karpa Saat, 2 yıl önce yurtdışında üretimine başlattığı Quark marka saatlerinde mevcut durumun aksine, model çeşitliliğinde bayanlara da en az erkek modelleri kadar geniş alternatifler sunuyor. Karpa Saat Genel Müdür Yardımcısı Enez Bulut; 2 yıl önce üretimine başlanan Quark saatlerinin ilk olarak dijital, ardından analog şimdi de akıllı saat içeriğiyle vitrinlere konulduğunu, geniş ürün çeşitliliği, kaliteli malzemesi, özgün tasarımlarıyla kısa sürede beklentilerinin üzerinde olumlu sonuçlar elde ettiklerini söyledi.

Quark saatlerinin tasarımından, içinde kullanılan yüksek kaliteli malzemesine kadar üretimin her aşamasını yakından takip ettiklerini ve yurtdışında kendi isteklerine uygun bir şekilde üretiminin yapıldığını kaydeden Enez Bulut; “Quark saatleri uygun fiyatına göre şaşırtıcı derece kaliteli iç teknik aksamlara sahip. Şu anda Casıo saatlerinde kullanılan saat motorunun aynısı Quark’ın içinde yer alıyor. Aynı zamanda bu saatlerin üretiminde, belirli bir kotayı sağlayanlara butik üretim de yapabiliyoruz. Birçok dernek, kuruluş, vakıf, kuyumcu kendi arzu ettiği saat modelini Quark markasıyla gerçeğe dönüştürebilir” diye konuştu. Romanson ve Casio saatlerinde erkek modellerin çok daha fazla yer aldığını, Quark’ın geniş bayan koleksiyonuyla bu alandaki boşluğu doldurduğunu kaydeden Bulut; 2 yıl garantili olan Quark saatlerini, kuyumcuların kendilerinden yüksek volümlü alışveriş yapan, özel müşterilerine armağan olarak hediye ettiğini, bahar ile birlikte 50’ye yakın yeni Quark saat modelinin piyasaya sunulacağını sözlerine ekledi. Quark saatlerinde Japon motor kullanılıyor. Satış sonrası titiz bir hizmet sunan Karpa Saat; sosyal medya başta olmak üzere son dönemde Quark saatlerinin tanıtımına hız verdi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page