top of page

VICENZAORO DUBAI ENDÜSTRİSİNDE YENİ BİR SAYFAÇIYOR


14-17 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirilecek olan VICENZAORO DUBAI (VOD) 2016, dünya mücevher endüstrisini dikkat çekici bir organizasyonla bir araya getiriyor. Türkiye’den de çok sayıda firmanın katılımcı ve ziyaretçi olarak bulunacağı fuar, Türkiye mücevher endüstrisine de göz kırpıyor.

Bu yıl Dubai World Trade Centre’da ikinci kez gerçekleştirilecek olan VOD, mücevher dünyasının önemli aktörlerinin, en yeni ve en özel koleksiyonlarına sahne olmaya hazırlanıyor. Networking platformu B2B sektörü için özel planlandı, fakat ziyaretçiler fuarı son gün olacak ‘Jewellery Celebration’ gününde ziyaret edebilecek.

Fiera Di Vicenza yetkilileri, düzenledikleri başarılı tanıtım kampanyası ile 23 ülke ve 31 şehri bir kaç ay içinde ziyaret edip mücevher alıcıları, satıcıları ve dağıtıcıları ile bağlantılar kurdular. VICENZAORO DUBAI bu sene Dubai Multi Commodity Center (DMCC), The Dubai Gold & Jewellery Group (DGJG), L’Azurde, The Gem Jewellery Export Promotion Council (GJEPC) of India and Damas’ın da dâhil olduğu çok sayıdaki yüksek seviyeli stratejik partnerliklerini de karşılayacak olmanın gururunu yaşıyor. Bu partnerlikler endüstriyi birbirine bağlayan anahtar topluluk görevi görecekler.

Daha da ilerisinde, etkinliğe Dubai Kuyumculuk topluluğu olarak katılacak 21 stratejik partnerle de ilişkiler kuruldu. Yval, Bapalal Keshavlal, Malabar Gold & Diamonds, Samre Jawhara, Roberto Coin, Dhamani Jewels, Jewels Emporium, Figaro ve La Marquise de fuarda boy gösterecek çok sayıda firmadan bir kaçı. Bu bağlantılar endüstrinin en önemli ve kilit oyuncularıyla yakından çalışmak için de bir gösterge olacak.

Fuarın açılışı öncesi yorum yapan, Fiera di Vicenza Genel Müdürü Corrado Facco:

“Geçen sene boyunca tüm dünyayı gezip endüstrinin önemli oyuncularını ziyaret ettik ve VICENZAORO DUBAI ile ilgili yenilikleri ve haberleri paylaştık. Fuar B2B için bir amiral gemisi görevi yapacak bir platform olarak kuyumculuk piyasasındaki büyük oyuncuların, uzmanlar ve profesyonellerle tanışıp network ortamı kurabilecekleri bir alan sağlayacak. Endüstride görmekten hoşlandığımız en iyi pratiği paylaşmaya, partnerlik geliştirmeye ve en son lüks trendleri göstermeye karşı bir ihtiyaç var. VICENZAORO Dubai 2016 heyecanlı seminerler, konferanslar ve workshoplara ev sahipliği yapacak. Bunlara ek olarak son gün kapılarımızı halka da açacağız, böylece herkes en son koleksiyonların ve başyapıtların zevkini çıkarabilecek. 2015’te, 6000’den fazla bölgesel ve uluslararası 110 ülkeden ziyaretçi ağırlayan VICENZAORO; 2016’da da sektörün en iyilerini temsil eden ziyaretçileri ağırlayacak ve Dubai’nin sektör için önemli bir nokta olduğunu doğrulayacak. Etkinlik 14-17 Nisan’da Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşecek” dedi.

VICENZAORO DUBAİ’YE KATILAN TÜRK FİRMALAR

  1. ARPAŞ

  2. ARARAT

  3. BELBAK

  4. CETAŞ

  5. ERİŞ

  6. FB

  7. FERRARİ

  8. FİGARO

  9. INNOVA

  10. GOLDENLINE

  11. MAYA DİZAYN

  12. MİDAS

  13. MİORO

  14. MONTÜR DİZAYN

  15. UĞUR İNCİ

  16. REGOLD

  17. RİVA

  18. YAMACHİ

  19. ZEN

  20. ZULTANİ

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page