top of page

365 GÜN TASARIM


Müşteri memnuniyetine büyük önem veren, mevcut piyasa koşullarını çok iyi bir şekilde analiz ederek en uygun şartlarda ürün gamını zenginleştiren, yenileyen Sina Montür; son dönemde piyasa yaşanan daralmayı aşmak adına yepyeni modeller tasarlayarak vitrinini baştan sona yeniledi. Anneler Gününü bahane eden Sina Montür; yeni tasarımlarıyla yaz mevsimine göz kırpıyor…

Kurulduğu günden buyana müşterilerine titizlikle hizmet sunan, yüksek kaliteli ürünleriyle kuyumcu dostlarının kolay satış yapmasına imkân tanıyan Sina Montür; son dönemde daralan piyasayı yepyeni tasarımlarıyla açmak istiyor. Bir kuyumcunun tüm ihtiyacını karşılayabilecek zenginlikte çeşide ve ürün gamına sahip olan Sina Montür; değişen piyasa koşullarına anında adapte olmaya özen gösteriyor. Sina Montür Yönetim Kurulu Başkanı Barış Lek; son dönemde özellikle ülke içinde yaşanan ekonomik daralma nedeniyle pırlantalı ürün satışlarında gözle görülür bir azalma ortaya çıktığını, bu yaşanan daralmayı aşmak için her hafta yeni ürünler piyasaya sunarak, kuyumcuların en zor beğenen müşterilere dahi satış yapmasını hedeflediklerini söyledi.

Daralan piyasa şartlarında kuyumcuların üretici firmalardan sürekli yeni modeller beklediklerini vurgulayan Barış Lek; “Şu anda tasarım çalışmalarımızda çok seri hareketler içindeyiz. 3 boyutlu tasarımlara imza atan tasarımcılarımızla yaratıcı yönümüzün daha da güçlendiğini görüyoruz. Bu ay Anneler Günü için kolları sıvadık. Özellikle zarif kolyelerimiz, anturaj 3’lü mini setlerimiz, Anneler Günü’nde hediye arayışı içinde olanların işlerini çok kolaylaştıracak” diye konuştu.

Düğünlerin hız kazanmaya başlayacağı şu günlerde özellikle; set, 3’lü set, tektaş ve sıralıtaş yüzük gruplarında önemli yeniliklere imza attıklarını kaydeden Lek; şunları söyledi:

“Bizimle çalışan müşterilerimiz, ellerindeki mevcut alım bütçelerine göre her fiyat aralığında ürüne sahip olabilirler. Esasında bizim ürünümüzün fiyatını bir bakıma alıcılar belirliyor. Farklı ölçülere ve farklı kalite sınıflarına sahip olan geniş değerli taş yelpazesine sahip olan firmamızda, alıcıların ciddi bir özgürlüğü var. 12 ay satış grafiği hep üst sıralarda olan, firmamızın çok önemli bir uzmanlığa sahip olduğu tektaş ve beştaş yüzük grubumuzda yüzlerce farklı modeli arşivimizde ve stoklarımızda bulunduruyoruz.”

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page