top of page

ÇİLEK GOLD YAZ SEZONUNA HAZIR


Sektörümüzün köklü markalarından biri olan ve ilk olarak kuyum camiasında çerçeveli ve kültürel takı gruplarıyla ön plana çıkan Çilek Gold; bu ürün gurubuna yeni bir heyecan katacak, sektörde tatlı bir rekabet yaratacak, “Çilek Antik” isimli özel koleksiyonunu sektörün beğenisine sundu. Daha önce yapılmamış ve tamamen Çilek Gold AR-GE ekibinin özel tasarımlarından oluşan “Çilek Antik” son yıllarda kuyumcu vitrinlerinin en değerli noktalarında kendine yer bulan Kültürel takı grubuna yeni bir soluk katacak…

Çerçeveli ve kültürel takı grubuyla yıllardır başarılı çalışmalar ortaya koyan, geçtiğimiz yıl farklı ürün gruplarının üretimine de giriş yapan Çilek Gold; yeni koleksiyonu “Çilek Antik” isimli çalışmasını sektörümüze sundu. Nuruosmaniye’de yer alan yeni çok katlı binasında bütün takı gruplarını tek çatı altında toplayan Çilek Gold; geçtiğimiz günlerde, ilk olarak İstanbul Jewellery Show’da tanıttığı “Çilek Antik” isimli özel koleksiyonuna yeni modeller ekleyerek, yaz mevsimine hızlı bir giriş yapmayı planlıyor.

Çilek Gold Genel Müdürü İdris Çilek; çerçeveli ve kültürel takı grubu dendiğinde Çilek Gold’un hemen akla gelen ilk isimlerden biri olduğunu belirterek; “Son dönemde tarihi dizilerin de müspet etkisiyle kültürel takı grubuna artan bir ilgi bulunuyor. Tarihi Kılıçlar Sokak’ta yıllar önce kültürel, çerçeveli takı grubunu piyasaya sunan ilk markalardan biri olmuştuk. Sürekli yenilikler ile bu ürün grubumuzu müşterilerimize büyük bir özenle sunduk. Şimdi “Çilek Antik” isimli özel koleksiyonumuzla, ustalık dönemimizi ifade eden çok özel tasarımlara sahip yeni bir açılım yapmış olduk” diye konuştu.

“Çilek Antik” koleksiyonunun tamamen Çilek Gold AR-GE ekibinin eseri olduğunu, daha önce yapılmamış çok özel tasarımların bu koleksiyonda hayat bulduğunu kaydeden İdris Çilek; “Bu ürün grubunda artan bir rekabet var. Ben rekabetin hep kaliteyi yukarıya çektiğine inanıyorum. Takip eden değil takip edilen, taklit eden değil taklit edilen kimliğimize yakışan bir şekilde yeni koleksiyonumuzda daha önce hiç görülmeyen çok özel, Osmanlı izlerini taşıyan kültürel takıları ürettik” dedi.

İdris, ilk olarak İJS’de birkaç model ile tanıttıkları “Çilek Antik” koleksiyonlarına geçtiğimiz günlerde çok sayıda önemli ilaveler gerçekleştirdiklerini ve yaz mevsimine bu özel takılarıyla çok iddialı bir giriş yapmayı hedeflediklerini söyledi. Çilek; çerçeveli takı almadan önce mutlaka kuyumcuların, “Çilek Antik” koleksiyonunu incelemeleri gerektiğini, set olarak veya tek kolye tarzında çerçeveli takı çeşitlerinin vitrinlerinde yer aldığını da dile getirdi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page