top of page

ANTWERP ELMAS FUARI’NIN YENİ YÜZÜ; BRİLLİANT®


Antwerp Elmas Ticaret Fuarı olarak bilinen ve yeniden adlandırılarak BrilliAnt® adını alan fuarın 8.si 29-31 Ocak 2017 tarihlerinde sektörü bir araya getirecek. Antwerp Elmas Borsası, Antwerp Elmas Kulübü, Antwerp Diamond Kring ve Antwerp Dünya Elmas Merkezi, Antwerp Elmas Ticaret Fuarının 8. sini gururla sunuyor: BrilliAnt®!

Antwerp Elmas Fuarı uluslararası fuar takviminde başarıyla geçirilen bir fuar 2010 yılından beri. AWDC tarafından desteklenen, Antwerp’in amiral gemisi Elmas Borsasıyla birleşik tam teşekküllü bir fuar. 8.si 29-31 Ocak 2017 tarihlerinde düzenlenecek fuarın konsepti ziyaretçilere daha da iyi bir fuar deneyimi için yeniden tasarlandı. Yeni değişiklikler stantların yeni görünümüyle katılımcıları kendi kimliklerini daha açık gösterebileceği fırsatlar sunuyor;

Sanal bir fuar ile 12 ay boyunca açık kalacak ve katılımcıların markalarını çevrimiçi showlar sayesinde tanıtabileceği bir platform;

Daha iyi bir performans ve uluslararası ulaşım için yeni iş modeli ve;

Yeni bir isim: BrilliAnt®

Bu önemli yenilikler ve önlemler elmasların göz alıcı güzelliği ve ışıltılı doğasına hitap ederek Antwerp’i Dünya Elmas Merkezi olarak tecrübe ve mükemmelliği ile hizmet edecek. Son anket sonuçlarıyla senkronize olarak ziyaretçilerin önerileri ve dilekleri çerçevesinde BrilliAnt ® yıllarca başarılarını kanıtlamış borsalar ve eşsiz ve orijinal sistemiyle elmas bölgesinin kalbinde düzenlenmeye devam edilecek.

Dünyanın her yerinden gelen katılımcılar yüksek güvenlikteki bölge ve güven verici atmosferin yanı sıra derecelendirme laboratuvarı, lojistik ve finansal sigortalar gibi alanda bulunan ek servisler hakkında mutluluklarını dile getirdi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page