top of page

“BORSA GOLD” MÜŞTERİSİNİN MUTLULUĞU İÇİN VAR


Güneydoğu’da doğan ve İstanbul’da büyüyen, 22 ayar takı grubunda yüzlerce farklı model ve ürün çeşitliliğiyle hızla büyüyen, ülkemizde çok geniş bir coğrafyada mutlu müşteri kitlesine sahip olan Borsa Gold; yeni sezona yine en iddialı modelleriyle hazır. Borsa Gold firma sahibi Sabahattin Baş; “ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı günleri en kısa sürede atlatacağını ve milli birlik beraberlik duyguları içinde, engelleri aşarak yarınlara, güneşli günlere hep birlikte yürüyeceklerini” söyledi.

İthal Hint takılarına da çok geniş bir koleksiyonla sahip olan ve ülkemizin hangi noktasında olursa olsun bir kuyumcunun 22 ayar takı ihtiyacının tamamına tek noktadan cevap verebilen Borsa Gold; Kapalıçarşı’nın da yükselen yıldızı. Geçtiğimiz günlerde Güneydoğu illerimizi gezen ve bölge esnafıyla buluşan Borsa Gold’un deneyimli firma sahibi, Hakkari Kuyumcular Odası Başkanı Sabahattin Baş; Güneydoğu’da kuyum ticaretinin hızla eski günlerine dönmeye başladığını, devletin bölgede huzuru sağlamak için tüm imkanlarını seferber ettiğini, halkın da devletiyle beraber yaralarını sardığını ifade etti.

İstanbul’da 12. Yılı Geride Bıraktı…

İstanbul’a 2004 yılında geldiklerini ve 12 yıl içinde ülke kuyumcularının yakından tanıdıkları bir marka olduklarını vurgulayan Baş; açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Borsa Gold sadece yüksek kaliteli ve geniş ürün çeşitliliğiyle değil, mesleki ahlak ve insani değerlere verdiği önemle ön plana çıkmıştır. Bizim için aldatılan her müşteri kaybolan bir sermayedir. Bundan sonra ülkedeki kuyumcu dostlarımı ziyarete daha fazla zaman ayırmayı arzu ediyorum. Sektörümüzün en önemli sorunlarından birisi ‘bakiyeli çalışma sistemidir.’ Birçok üreticimizin kuyumcu vitrinlerinde yüzlerce kilo altını bulunuyor. Bugünün ticari koşullarında bakiyeli çalışmanın ortadan kalkması veya en az seviyeye indirilmesi artık zaruri bir hal almıştır. Biz de Borsa Gold olarak peşin çalışma sistemine geçiş için gerekli altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son günlerde ülkemizde yaşanan hain darbe planının halkımız tarafından bozguna uğratılması hepimize büyük moral oldu. Bu demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden 5 değerli sektör mensubumuzu rahmetle anıyorum. Cumhurbaşkanımızı Kapalıçarşı’da ağırlamayı arzu ettiğimizi bölge esnafı adına buradan belirtmek istiyorum. Önümüzdeki günlerde çok daha güneşli günler sektörümüzün üstünde olacaktır.”

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page