top of page

AHLAT “ KARANLIKLAR OLMADAN AYDINLIĞIN KIYMETİNİ BİLEMEYİZ”


Kuyumculuk sektörümüzde az sayıda olan deneyimli bayan yöneticilerden, Altıniş By Ahlat firma sahibi Mehtap Ahlat; yaşanan son gelişmelerin ardından milli birlik ve beraberliğimizin ne kadar büyük bir güç olabildiğini iç ve dış düşmanlara gösterdiğimizi, bu milli şuur oldukça hiçbir düşmanımızın emellerinin hayata geçmeyeceğini ifade etti. Türkiye’nin zorlu bir dönemden geçtiğini vurgulayan Mehtap Ahlat; böylesi günlerde ticaretin biraz daha geri planda kalmasının gayet doğal olacağını, önce vatan demenin herşeyin önünde olacağını vurguladı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen darbe girişimine tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Yaşanan bu hain eylemin kararlılıkla halkımız tarafından bozulması, ülkemizin milli değerlerine çok büyük önem veren kuyum camiamızın değerli yöneticileri tarafından büyük bir övgüyle ifade ediliyor. Sektörümüzün kıymetli yöneticilerinden Mehtap Ahlat; yaptığı açıklamada; yaşanabilecek bir darbenin ülkemizi en az 10 yıl geriye götüreceğini, böylesi büyük bir faturanın gelecek nesillerin hayallerini ortadan kaldırabileceğini söyledi.

Bu ülke topraklarının büyük nimetler barındırdığını, özgürce ve haklara saygı duyarak yaşayacak herkese kucak açtığını belirten Ahlat; “Bizler bu topraklar üzerinde birçok hayalimizi, hedefimizi gerçeğe çevirdik. Bizim ülkemizden başka gideceğimiz hiçbir yer yoktur. İşlerimiz bir ay düşer, bir yıl düşer, 10 yıl yükselir. Her zamanki gibi işimizin başındayız. Müşterilerimize özenle sunduğumuz hizmetimize aynı kararlılıkla devam ediyoruz ve edeceğiz” diye konuştu.

Yılın ikinci yarısında çok daha canlı bir kuyum alışverişinin yaşanmasını beklediğini ve buna ilişkin tüm hazırlıklarını eksiksiz yaptıklarını sözlerine ekleyen Ahlat; her yıl Altıniş’in ürün portföyünün genişlediğini, yeni tarzlara cesurca yer açtıklarını ve mevcut müşterilerine satışta olduğu kadar satış sonrasında da çok titiz davranmaya devam ettiklerini dile getirdi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page