top of page

BUTA JEWELS AMERİKAN RÜYASINI YERİNDE YAŞADI


Yaklaşık 25 yıl önce Azerbaycan’da temelleri atılan, Dubai’de üretim tesisi bulunan ve birçok şehirde toptan, perakende mağazalarına sahip olan ünlü mücevher markası Buta Jewels, Amerika’da düzenlenen Las Vegas Mücevher ve Takı Fuarına ilk kez katılım gerçekleştirdi. Fuara özel hazırladığı, Amerika pazarında tercih edilecek farklı dizaynlara sahip modelleriyle Las Vegas’ta sahne alan Buta Jewels; fuar ziyaretçilerinden tam puan aldı.

Mücevher markaları arasında Dünya çapında üne sahip olan, birçok farklı ülkede mağazaları bulunan Buta Jewels, Sina Montür ile girdiği işbirliğinin ardından ilk kez Amerika Las Vegas Fuarı’na katıldı. Çok özel işçilikleriyle, yılların köklü mücevher üreticisi Buta Jewels; Las Vegas için baştan sona modellerini yeniledi. Buta Jewels Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Huseynov; ilk kez katıldıkları Las Vegas’ta beklentilerine paralel sonuçlar elde ettiklerini, bölgeye özel hazırladıkları tasarımlarına oluşan ilginin gelecek adına kendilerini umutlandırdığını söyledi.

Her fuarın farklı bir kimliği ve farklı bir hedef kitlesi bulunduğunu kaydeden Rasim Huseynov; “Amerika pazarına yeni adım atıyoruz. Değerli Türk partnerimiz Sina Montür; bu pazarda belirli bir deneyime sahip. Kendileriyle birlikte katılım göstermemiz bize büyük avantaj oluşturdu. Sina Montür’un farklı pazarlardaki tecrübeleri, gücümüze güç katıyor. Sina Montür’un güvenirliği ve bilinirliği bu pazarda yeni olan markamız için zamanı kısaltıyor” dedi.

Amerika’daki fuara Güney Amerika ülkelerinden de gelenler olduğunu ve bu ülkelerdeki bayanların mücevhere, takıya en az Amerikalılar kadar düşkün olduğunu vurgulayan Huseynov, “Bir Brezilyalı bir Kolombiyalı bir Arjantinli bayanın Buta Jewels’ın özel ürünleriyle kendini çok özel hissedeceğine inanıyoruz. Güney ve Kuzey Amerika bizim için keşfedilmeyi bekleyen bir bölge. Buta’nın bu bölgeler için daha minimalist çalışmalar içinde olacağını gördük. Las Vegas Fuarı’na katılmaya partnerimiz Sina ile devam edeceğiz. Birkaç yıl içinde tamamen bölgeye özel çalışmalar hazırlayarak, pazarın mücevher beklentisine yüzde yüz karşılık vereceğiz. Zaten benzersiz işçiliğimiz ile çok kısa sürede iki kıtada aranan bir marka olacağımıza inanıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page