top of page

ERDEM AŞIK “ALTIN FİYATLARI ARTTIKÇA YATIRIM ALTININA OLAN TALEP YÜKSELİYOR”


Altın fiyatları bu yıl içinde oldukça hareketli bir seyir izliyor. Global gelişmeler neticesinde altın bir yükseliyor bir iniyor. Bu durum takı olarak altın satışlarını oldukça olumsuz etkiliyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, altın fiyatlarının artması altının yatırım kimliğini daha da ön plana çıkarıyor. Ülkemizin önde gelen altın rafineri kuruluşlarından biri olan İsgold Altın Rafinerisi A.Ş; online internet satış sitelerinde ve kendi yatırım altın satış sitesi www.iad.com.tr ‘de oldukça hareketli günler yaşıyor. İsgold Altın Rafinerisi A.Ş Genel Müdürü Erdem Aşık; altın fiyatlarının artmasının yatırım altını alan kişilerin taleplerinde bir azalmaya yol açmadığını, aksine daha fazla yatırım altını almak için online alışverişler yaşandığını söyledi.

Bu yıl adım adım yükselen ve gelmiş geçmiş en yüksek TL cinsinden gram fiyatları ortaya çıkan altın önlenemez yükselişini sürdürüyor. Altın fiyatlarının inişli ve çıkışlı bir durum izlemesi özellikle altın takı satışlarında birçok ertelemenin yaşanmasına yol açıyor. Avrupa’da büyük başarılar elde ettikten sonra ülkemizde son 3 yıldır faaliyetlerini yoğunlaştıran İsgold Altın Rafinerisi A.Ş; bugünlerde altın yatırımcısının yoğun ilgisine cevap vermeye çalışıyor. Ağırlıklı olarak online yatırım altını satışında 20 gramlık olan külçe altınlara ilginin yoğun olduğunu ve altının eskisi gibi tekrar yatırım yapılacak önemli bir emtia olarak insanlar tarafından algılandığını belirten İsgold Altın Rafinerisi A.Ş Genel Müdürü Erdem Aşık; “Külçe altınlar henüz sarrafiye karşısında özellikle hediye olarak arzu ettiği ivmeyi yakalayamadı. Fakat parasını altına çevirmek isteyenlerin gittikçe sarrafiye yerine yatırım altınları tercih ettiğini gözlemliyoruz. Yatırım altınının 4 taksitle alınması ve hemen nakte çevrilebiliyor olması birçok kişi için önemli bir artı değer” diye konuştu.

www.iad.com.tr adresinde gittikçe kuyumcuların sayısının arttığını ve kuyumcuların en uygun şartlarla külçe altın almak için internet sitelerini ziyaret ettiklerini kaydeden Erdem Aşık; “Farklı illerden pekçok kuyumcunun yüzlerce gram külçe altın talepleri oluyor. İsgold’un özel güvenlik sistemi ‘İSGOLDSecureTM’ bugüne kadar çok başarılı oldu ve şu ana kadar art niyetli kişiler bu güvenlik duvarını aşamadılar. Müşterilerimizin memnuniyeti neticesinde daha fazla sayıda taleple karşılaşıyoruz” dedi.

“Sosyal Medya Üzerinden İAD İle Tanışanların Sayısı Artıryor”

İstanbul Altın Dükkanı (İAD) markalarının bilinirliğinin sürekli arttığını ve özellikle sosyal medyanın etkin bir tanıtım mecrası olduğunu sözlerine ekleyen Aşık; geçtiğimiz ay piyasaya sürdükleri yeni ambalajlı yatırım altınlarının çok sevildiğini, ilerleyen yıllarda özellikle altın koleksiyonerlerinin her yıl için farklı ambalajlı altınlar biriktirme fırsatı elde edeceklerini dile getirdi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page