top of page

SİNA MONTÜR LAS VEGAS’TA KARE AS BULDU


Uluslararası Las Vegas Jewellery Fair’e 5. katılımını gerçekleştiren Sina Montür; uzun zamandır tasarımlarını hazırladığı, titizlikle üretimini gerçekleştirdiği en yeni montürleri ve özel mücevherlerini eğlencenin Dünya Başkenti kabul edilen Las Vegas’ta sergiledi. Las Vegas’ta kare ası bulan Sina Montür; yeni pazarlara açılma hedefinde önemli adımlar atıyor.

Bu yıl yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da çeşitli siyasal sebeplerden daralan ihracat çalışmaları, birçok markamızın uluslararası takı fuarlarına katılım için daha seçici davranmasına yol açıyor. Ülkemizin önde gelen montür üreticilerinden Sina Montür; İstanbul Jewellery Show’un ardından ABD Las Vegas’ta düzenlenen takı ve mücevher fuarında sahne aldı. Sina Montür Yönetim Kurulu Başkanı Barış Lek; ihracatta farklı bölgelere açılmak, yeni pazarlarda yeni alıcılarla tanışmak için Las Vegas’ın çok önemli bir nokta olduğunu kaydetti.

Lek; “Dünyanın en önemli fuarları arasında yer alan Las Vegas’ta 5. kez yer aldık. Fuarda ürünlerimize olan ilgi ve Amerika ekonomisindeki pozitif gelişmeler bizleri de memnun kıldı. Artık bölgede yavaş yavaş tanınan bir marka olmaya başladık” dedi.

Daha önceki katılımlarından dolayı bölgenin montür ve bitmiş mücevherden beklentilerine paralel bir hazırlık yapmalarının karşılığını aldıklarını belirten Barış Lek; “Amerikalıların tarzına uygun farklı montürler ile fuar standımızı süsledik. Ayrıca bu fuar ile sadece Amerikan şehirlerinden gelen müşterilerle değil Kanada ve Brezilya, Arjantin’e kadar geniş bir coğrafyadan gelen alıcılarla tanışma şansı elde ediyoruz” diye konuştu.

Türk kuyumculuğunun Dubai pazarında çok fazla yığılma yaptığını, yeni bölgelere açılma konusunda daha kararlı bir şekilde harekete geçilmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Lek; Türk kuyumculuğunun Dünyanın her noktasında ilgi ve talep görebilme potansiyelinin bulunduğunu, farklı pazarlarda daha yüksek kar elde etmenin hayal olmadığını dile getirdi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page