top of page

‘BUTA JEWELS’ ÇARPICI YENİ TASARIMLARIYLA YILBAŞINA ŞİMDİDEN GÖZ KIRPTI


Yaklaşık 26 yıl önce Azerbaycan’da temelleri atılan, Dubai’de üretim tesisi bulunan ve birçok şehirde toptan, perakende mağazaları bulunan ünlü mücevher markası Buta Jewels, İstanbul’da açtığı toptan satış mağazasının vitrinlerine en yeni tasarımlarını düzenli olarak taşıyor. Şimdiden yılın son çeyreği için kolları sıvayan ve İstanbul’daki mağazasına Türk tarzına sahip modelleri de ekleyen Buta Jewels’ın yeni modelleri çok kişinin kalbini derinden fethedecek…

Dünya çapında üne sahip olan, birçok farklı ülkede en önemli mücevher mağazalarında ürünleri yer alan, ağırlıklı olarak küpe, yüzük, ikili set ve 3’lü set takı gruplarının üretimiyle tanınan Buta Jewels, yeni koleksiyonunu Laleli’de bulunan toptan satış mağazasında sergilemeye başladı. Değerli doğal taşların ve pırlantanın birbiriyle müthiş uyumunu yansıtan yeni tasarımlar, mücevherin asaletini cömertçe gözler önüne seriyor.

Buta Jewels Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Huseynov, Türkiye’de sergiledikleri mücevherlerde Türk takıseverlerin beğendiği detayları yansıtmaya büyük özen gösterdiklerini ve bu konuda değerli iş ortakları Sina Montür’den büyük destek aldıklarını ifade etti.

Sina Montür’ün tasarımcılarıyla Buta Jewels tasarım departmanının ortak çalışmalarının son derece güzel

sonuçlar ortaya koyduğunu belirten Rasim Huseynov; yavaş yavaş önce büyük şehirlerde olmak üzere seçkin mücevher mağazalarının Buta Jewels’ın modellerini vitrinlerine taşıdıklarını ve Türkiye’de tüm olumsuz piyasa koşullarına karşın büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Pırlanta ve elmas haricinde Buta’nın yeni koleksiyonlarında safir, yakut ve zümrüt gibi renkli değerli taşlara da yer açtıklarını sözlerine ekleyen Huseynov; kısa süre olmasına rağmen İstanbul’da kendi evlerinde gibi rahat hareket ettiklerini ve yeni bir pazara, ülkeye alışma dönemi yaşamadıklarını dile getirdi.

Siz de Buta Jewels’ın birbirinden özel yeni tasarımlarını, Laleli’de Tramvay Yolu’nda bulunan mağazasında yakından inceleyebilirsiniz.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page