top of page

İSGOLD ALTINLARI GİTTİGİDİYOR'DA


Geçtiğimiz yıl kendi online yatırım altın satış sitesi www.iad.com.tr (İstanbul Altın Dükkanı) devreye sokan ve kısa zamanda yoğun ilgi gören İsgold Altın Rafineri A.Ş ülkemizin en büyük online satış sitelerinin tercihi olmaya devam ediyor. Son olarak tüm online satış siteleri arasında en popüler isim olarak kabul edilen EBAY şirketinin www.gittigidiyor.com sitesinde satışa sunuluyor. Popüler online satış siteleri vasıtasıyla, İsgold’un yüksek güvenlikli ve özel tasarımlara sahip yatırım altınları, artık gittigidiyor.com sitesinin kullanıcıları tarafından rahatlıkla satın alınabilecek.

Günümüzde internet üzerinden alışveriş yapmak artık iyice popüler hale gelmeye başladı. Çok büyük rakamlı ürünler de, küçük bütçeli ürünler de güven içinde online satılabiliyor ve satın alınabiliyor. Artık oturduğunuz yerde istediğiniz kadar külçe, yatırım altın almanız da mümkün. Ülkemizin önde gelen değerli maden rafineri firmalarından İsgold Altın Rafineri A.Ş; kısa zaman içinde online altın satışlarında öne çıkan marka oldu. Kendi online satış sitesi www.iad.com.tr adresinde başarılı sonuçlar elde eden İsgold; ülkemizin köklü online satış sitelerinin dikkatini çekti. www.n11.com’da İsgold ürünlerinin satışı yaklaşık olarak olarak bir yıldır satışta. Şimdi de yine sanal alemin en popüler online satış siteleri arasında yer alan www.gittigidiyor.com sitesi de İsgold kalitesini tercih ediyor. İsgold Altın Rafineri A.Ş Genel Müdürü Erdem Aşık; online yatırım altını satışlarında markalarının çok hızlı ivme kazandığını, İsgold markasının külçe altın alan kişiler tarafından yakından tanınmaya başlandığını ve özel güvenliğe sahip ambalajlı ürünlerinin yatırım altını almak isteyenlerin ilk tercihleri arasına girdiğini söyledi.

Türkiye’de sarrafiye altının köklü bir geleneğin parçası olduğunu ve yatırım altınının sarrafiye altına göre işçiliğinin daha ucuz olmasına karşın, henüz vatandaş tarafından daha çok tercih edilir bir konuma gelmediğini kaydeden Erdem Aşık; “Bugün çeyrek altını nerdeyse bakkalda bile bozdurabilirsiniz. Ayrıca sarrafiye altın almak ve hediye etmek yüzlerce yıllık bir gelenek. Fakat son dönemde altın fiyatlarının çok ciddi oranlarda yukarı çıkması, çeyrek altın almaya bütçesi yetmeyen birçok kişiyi gram altına yönlendirdi. Son bir yıldır gram altın, piyasa koşullarının da desteğiyle çok ciddi bir çıkış ve halk tarafından bilinirliğe ulaştı. Online satışlardaki başarımızı, gittigidiyor.com sitesinde de sürdüreceğimize inanıyoruz. Yeni anlaşmamızın hayırlı sonuçlar doğurmasını diliyorum” diye konuştu.

Patenti kendilerine ait olan “İSGOLDSecureTM” özel ambalajlama sistemi ile satışa sunulan İsgold yatırım altınlarının, farklı gramajlarda ve farklı konseptlerde olduğunu sözlerine ekleyen Aşık; altının son 7 ayda sahibine %30 kazandırdığını ve altına yatırım tekrar cazip hale geldiğini dile getirdi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page