top of page

MİLAN KUYUMCULUK YENİ BİNASINDA FAALİYETE BAŞLADI


40 yılı aşkın bir süredir kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Milan Kuyumculuk, Nuruosmaniye Şerefefendi Sokak’taki yeni binasında hizmet vermeye başladı. Firmanın üretim faaliyetleri ise İstanbul Vizyon Park’ta yenilenen yüzü ve gelişen teknoloji ile devam etmektedir.

Sektörün istikrarlı büyüyen firmalarından Milan Kuyumculuk yenilenen ürün yelpazesi ve değişen anlayışıyla yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda bu yönde bir karar aldıklarını belirten Milan Kuyumculuk firma ortaklarından Tuma Tok, yeni yatırımları ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Milan Kuyumculuk olarak 42 senedir kuyumculuk sektörüne hizmet vermekteyiz. Mağaza değiştirme kararını, son yıllarda artan hazır stokumuzu sergilemekte zorluk çektiğimiz ve müşterilerimize vermiş olduğumuz hizmet doğrultusunda daha kaliteli ve geniş bir alana taşımayı uygun gördük. Bu nedenle mağazamızı 3 aylık bir dekorasyon sürecinden sonra müşterilerimize sunduk. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışı pazarlarında göstermiş olduğumuz hizmet doğrultusunda ürün çeşidimizin zengin ve yeniliklerle dolu olduğunu söyleyebiliriz. Dilerim ki müşterilerimiz yeni yerimizde kalitemiz ve ürün çeşidimizden memnun kalırlar. Milan Kuyumculuk olarak müşterilerimizin ilk tercihi olmak için elimizden geleni yapıyor olacağız.

“Bu günü değil yarını düşünen bir anlayışa sahibiz”

Sektörün önceki yıllara nazaran daha durgun bir döneminde böyle bir yatırım yapma kararını aldıklarını belirten firma ortaklarından Gebro Tok, sektörün geleceğinden umutlu olduklarını belirtti: “Milan Kuyumculuk olarak bu günü değil yarını düşünen bir anlayışa sahibiz. Bu amaçla gelişen müşteri ihtiyaçlarımızı karşılama adına toptan mağazamızı ve yeni üretim yerimizi açmış bulunmaktayız. Üretim yerimizde oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. 14 ve 18 ayar üretim gücüne sahip olan üretim tesisimizden üretmiş olduğumuz ürünlerimizi dünyanın birçok ülkesine ihraç etmekteyiz.”

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page