top of page

KUYUMCUKENT ,“EHG” KALİTESİNE 10 YILDIR ŞAHİTLİK YAPIYOR


Eren Has Grup; sektörün kalbinin attığı Kuyumcukent’te 10’uncu yılına adım atıyor. Her türlü gram ve granül olarak has madene sahip olan marka, müşterilerinin her ağırlıkta talebine, geniş stoklarıyla anında cevap vermesi ile ön plana çıkıyor. EHG’nin Kuyumcukent’teki şubesi Eren Değerli Madenler; 10 yıl içinde en zorlu piyasa koşullarında bile başarılı sınavlar vererek, geniş bir müşteri kitlesi edindi.

Uzun yıllar kuyumculuk sektöründe çalışmış olan Mehmet Eren tarafından 2001 yılında kurulan Eren Has Grup; artan talebe sistemli ve yüksek kaliteli hizmet anlayışıyla cevap vermeye özen gösteriyor. 2007 yılında, Çemberlitaş’taki merkez ofisinin haricinde Kuyumcukent bünyesinde Eren Değerli Madenler firması ismiyle ikinci şubesini açan Mehmet Eren; geçtiğimiz aylarda EHG Dubai ofisini de açarak çalışmalarına uluslararası boyut kazandırmıştı.

Değerli maden ticaretinde; güven, talebe hızlı olumlu yanıt verme ve sözünün eri olmanın çok önemli kriterler olduğunu vurgulayan EHG Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Eren; “Kuyumcukent’te 10 yıl önce şube açtığımızda nerdeyse yarı yarıya boşluk vardı. Kuyumcukent’e müşterilerimizin hızlı geçiş yapması orada yerleşik düzene geçmemizi hızlandırdı. Son 5 yıldır Kuyumcukent tam kapasiteye ulaştı. Burada değerli maden ticaretinde sert bir rekabet var. Her ölçekteki atölyeye, küçük büyük ayırt etmeden yüksek kaliteli hizmetimizi sunmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Mehmet Eren; sözlerini şöyle sürdürdü: “E.H.G Döviz ve Kıymetli Madenler; üreticinin ve yatırımcının ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmeye devam ediyor. Bu yıl kuyum üretiminde ciddi bir düşüş yaşandı. Bizler has alımlarının azalmasıyla bu düşüşü çok daha net görüyoruz. Türkiye genelindeki E.H.G müşterilerine çalışma arkadaşlarımız birebir hizmet sunuyorlar. Her müşterimizin, şirketimiz içinde kendi danışmanı bulunuyor. Yılın son aylarında, ertelenen düğünlerin de artmasıyla kuyum alışverişinde bir ivme ortaya çıkacaktır.”

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page