top of page

UĞUR İNCİ DE İVP MERKEZ PLAZA’DA


İnci kategorisinin ve aynı zamanda sektörün önemli firmalarından biri olan Uğur İnci de İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza’daki yeni üretim ve yönetim merkezinde faaliyete başladı. Uğur İnci Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Üstağ yeni yapılanmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özellikle son 1-2 yıldır sektörün önemli firmalarının İstanbul Vizyon Park’a yönelişi devam ediyor. Bu önemli firmalar arasına kısa bir süre önce Uğur İnci de katıldı. Yeni üretim ve yönetim merkezleri ile birlikte yapılanma süreçlerini de tamamlama fırsatı bulduklarını belirten Uğur İnci Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Üstağ konu ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu;

‘’Çok uzun yıllardır sektörün merkezi olarak tabir edilen Kapalıçarşı ve çevresinde faaliyetlerimize devam eden bir firmayız. Özellikle ben Kapalıçarşı’ya duygusal olarak da bağlı olan birisiyim. Sektörün gelişen ihtiyaçlarına cevap vermek üzere projelendirilen İstanbul Vizyon Park’a yönelişin hızlanması ile birlikte biz de bu yönde değerlendirmeler yapmaya başladık. Bu değerlendirmeler neticesinde İVP’deki kendi gayrimenkulümüze taşınma kararı aldık. Üretim ve yönetim birimlerimizi İVP’de yeniden yapılandırdık.

Burada her bakımdan önemli avantajlara sahibiz

‘’İVP kuyumcu firmalarının ihtiyaçlarına göre projelendirildiği için önemli avantajlara sahibiz. Sağlıklı ve güvenli koşullarda üretim gerçekleştiriyoruz. Kapalıçarşı ve çevresindeki gibi alan sıkıntısı çekmiyoruz. Aynı zamanda yönetim ve operasyonumuz da aynı yerde olduğu için bunun konforunu yaşıyoruz. Tüm bunlar üretimde etkinlik ve verimlilik olarak müşterilerimize olumlu yönde yansıyor. Üretim, yönetim, pazarlama, finansman, ar-ge, satış gibi tüm fonksiyonlarımız aynı çatı altında olduğu için yönetim de kolaylaşıyor.

İVP sektörün pazarlama merkezi olmaya aday

‘’Bizim gibi çok sayıda firma İVP çatısı altında toplandığı için bu alıcılar için de önemli bir avantaj. Gerek yurt içi gerekse yurtdışından gelen alıcılar, hemen hemen her ürün grubunda faaliyet gösteren firmalara rahatlıkla ulaşabiliyor. Bu önemli bir avantaj. Bu yüzden İVP’nin sektörün pazarlama anlamında da merkezi olabileceğini düşünüyorum.”

Kapalıçarşı’da da varız

‘’Her ne kadar faaliyetlerimizin önemli bir bölümünü artık İVP Merkez Plaza’dan yürütüyor olsak da Kapalıçarşı’da da 2 işyerimiz ile bulunmaya devam ediyoruz.’’

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page