top of page

FUARDA DEVLERİN VİTRİNİNDE OLACAK


Erkek altın takı grubu dendiğinde sektörün ilk akla gelen isimlerinden biri olan, Olgun Kuyumculuk; İstanbul Jewelry Show’da bu yıl birbirinden yeni tasarımlarıyla, önde gelen markalarının vitrinlerinde yer alacak. İJS’de ismiyle değil ürünleriyle yer alacak olan Olgun Kuyumculuk; ‘Made In Turkey’ imzasıyla bu yıl içinde gerçekleştirilecek uluslararası fuarlara da katılacak.

Altın erkek takı grubunun ilk akla gelen isimlerinden Olgun Kuyumculuk; İJS’ye direkt olarak katılmasa da ürünleriyle alıcıların huzurunda olacak. Ülkemizin en büyük markalarının erkek takı koleksiyonlarında çözüm ortağı konumunda bulunan Olgun; en özel ve en yeni koleksiyonlarını fuar için hazırladı. Olgun Kuyumculuk firma sahibi ve deneyimli kuyum ustası Garo Nerse; İJS kapsamında yaklaşık 4 farklı firmada, kendi ürettikleri birbirinden özel takıların sergileneceğini söyledi.

“Amacımız uluslararası bir marka kimliği yaratmak”

Fuar için özellikle Avrupa’dan gelen müşterilerini İVP’deki yeni üretim tesislerinde ağırlayacaklarını, bu yıl ‘sultanlar koleksiyonu’ ismiyle otantik bayan yüzüğü de ürettiklerini kaydeden Nerse; “Bu yıl ilk kez uluslararası fuarlarda, erkek takısı üreten ilk Türk firması olarak yer almaya hazırlanıyoruz. Haziran ayında Hong Kong Uluslararası Jewelry Show’a katılacağız. Sonbaharda İtalya Vicenza’ya katılmayı planlıyoruz. Belki de sırf erkek altın takı üreticisi olarak, fuar katılımıyla bir ilk gerçekleştirebiliriz” diye konuştu.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page