top of page

HONG KONG SHOW GÜN SAYIYOR


Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Hong Kong Jewellery and Gem Fair 16-22 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Mücevher İhracatçıları Birliği milli fuar katılım organizasyonu çerçevesinde Türk kuyumculuk ve mücevherat sektöründen çok sayıda firma da Turkish Pavillion’da ziyaretçilerini ağırlayacak.

Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Hong Kong fuarı için sayılı günler kaldı. 51 ülkeden 3.700 firmanın katılımcı olarak yer alacağı fuarda Türk kuyumculuk ve mücevherat sektöründen firmalar da Mücevher İhracatçıları Birliği’nin Milli Fuar Katılımı organizasyonu çerçevesinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

1983 yılında UBM Asia tarafından ilk defa organize edilen fuar, günümüzde kuyumculuk ve mücevher endüstrisinin en büyük fuarı olma özelliğine sahip. Altın takıdan saate değerli taştan makine ekipmanlarına kadar mücevher endüstrisiyle ilgili her ürün grubundan firmanın yer aldığı fuar dünya mücevher endüstrisinin önümüzdeki dönemde göstereceği performansa ilişkin ipuçları vermesi açısından da büyük önem taşıyor.

Mücevher İhracatçıları Birliğinden Milli Katılım

Mücevher İhracatçıları Birliği’nin milli fuar katılım organizasyonlarına olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu çerçevede Türkiye’den de çok sayıda firma fuarda katılımcı olarak ziyaretçilerini ağırlamayı planlıyor. Bunun dışında Türkiye’den çok sayıda kişi de fuarı ziyaret ediyor.

Organizasyon İki Ayrı Fuar Alanında

Bu dev organizasyon iki ayrı fuar merkezinde gerçekleştirilecek. Asia World Expo’da gerçekleştirilecek olan organizasyonda pırlanta, inci, değerli taşlar ve makine ekipman ile ilgili faaliyet gösteren firmalar 16-20 Eylül 2015 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacakken mücevher firmaları Hong Kong Convention and Exhibition Centre’da 18-22 Eylül tarihlerinde fuarda yer alacaklar.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page