top of page

‘BESAY’ SOSYAL MEDYADA YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR


​14 ayar takı grubunun ülkemizdeki iddialı markalarından biri olan Besay Kuyumculuk; www.besaygold.com.tr, www.besaygold.com web adresleri ve Facebook’taki özel sayfası sayesinde binlerce kişi tarafından sürekli takip edilir bir pozisyona geldi. Birbirinden özel Besay ürünlerinin sergilendiği sosyal medya platformlarında amaç; son tüketicinin ürün çeşitlerini yakından tanıması ve sonrasında ürünleri satın almak için ülke genelindeki yüzlerce Besay ürünü satan kuyumcuyu ziyaret etmesi…

Sektörümüzün köklü markalarından biri olan Besay Kuyumculuk; kurumsal internet sitesi ve sosyal medya platformları vasıtasıyla son tüketiciye etkin tanıtımlar yapmayı başarıyor. Ürünlerini fotoğraf haricinde, yüksek kaliteli videolar eşliğinde tanıtan ve perakende fiyatları eşliğinde satışa sunan Besay; çalıştığı kuyumculara istediğini daha iyi bilen müşteriler yönlendirme imkanı elde ediyor. Takıseverler; www.besaygold.com adresi üzerinden ulaşabildikleri kurumsal sitede; binlerce ürünü profesyonelce kategorize edilmiş bir halde yakından inceleyebiliyor ve ürünleri canlı görmek istediklerinde en yakın kuyumcuya yönleniyorlar.

Besay Kuyumculuk firma sahibi Ömer Kaya; sosyal medya ve internet siteleri vasıtasıyla kendilerini ziyaret eden kişilerin %90’ının satın alma işlemini kuyumcuya giderek sonlandırdığını, Besay ile çalışan kuyumcuların böylelikle daha kolay satış yapabildiklerini söyledi. Besay’ın internet sitelerinde belirtilen perakende fiyatlarının, kuyumculara göre biraz daha fazla olduğunu ve kuyumcunun aynı ürün için az da olsa indirimli satış yapabilmesinin avantaja dönüştüğünü kaydeden Ömer Kaya; “Biz sitelerimiz üzerinden çok büyük satış rakamlarına ulaşmayı hedeflemiyoruz. Asıl amacımız, son tüketicinin ürünü yakından tanıması ve alım için hazır hale gelmesidir. Bu uygulamalarımızın ardından, birçok kuyumcu dostumuzun ürünlerimizi daha kolay sattığını gözlemliyoruz” diye konuştu.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page