top of page

“KRALİÇE” YENİ MODELLERİYLE BÜYÜYOR


KARALTIN Kuyumculuğun geçtiğimiz bahar mevsiminde piyasaya sunduğu ve Trabzon Hasır fantezi takı grubuna farklı bir boyut kazandıran özel koleksiyonu “Kraliçe” yeni eklenen modellerle büyüyor.

Trabzon hasırının klasik duruşunu bozmadan modern çizgiler katarak, yıllar önce ilk kez ‘fantezi hasır’ tarzını piyasaya sunan KARALTIN Kuyumculuk; önemli tecrübesini son koleksiyonlarında cömertçe müşterilerine sunuyor. 2015 yılına damga vuran “Kraliçe” isimli özel koleksiyonuyla yılın başında büyük beğeni toplayan KARALTIN; yeni modellerin üretimini yaparak müşterilerinin etkin satışlar yapması için büyük gayret sarf ediyor.

KARALTIN Kuyumculuk firma ortağı Cevat Kara; “Kraliçe” isimli özel koleksiyonlarının bu yıl markalarının amiral gemisi olduğunu, hem piyasadaki üreticilerin hem de kendi müşterilerinin büyük takdirlerini kazandıklarını söyledi. Koleksiyona oluşan ilgi neticesinde, yeni modellerin üretimine konsantre olduklarını ve yılın geri kalan bölümünde “Kraliçe”nin yükselişine devam edeceğini belirten Cevat Kara; “Biz bu koleksiyona oluşan yoğun ilgi neticesinde, çok sayıda yeni model üretmek yerine yine seçici davranarak az sayıda ilaveler gerçekleştirdik. “Kraliçe” koleksiyonunda yer alan modellerimizin vitrin ömrünün çok uzun olacağına inanıyoruz. Hatta içinden bazılarının klasik modeller haline gelebileceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page