top of page

BLUE NİLE MAĞAZA SAYISINI ARTIRMAYI HEDEFLİYOR


Blue Nile CEO’su Harvey Kanter 16 Eylül’deki, B. Riley & Co. ve Büyük Amerikan Grup Tüketici Konferansında, Blue Nile’in 2016 da 3 veya 4 mağaza daha açacağını söyledi.

Kanter şirketin “web odası” olarak adlandırdığı yerlerin nerelerde açılacağını açıkça belirtmedi. Bu güne kadar şirket satış vergilerini karşılayan yerlerle (New York ve Washington) mağazalarını sınırlı tuttu, ancak Karter mağazanın bunun dışında olabileceği tüyosunu verdi.

“İnancımız, bir yerden sonra, İş Yeri Nefaset Yasasının geçtiğini ve İnternet perakendeciliğine satış vergisi uygulandığını göreceğimiz yönündedir ve bu konuda yol haritamız olduğundan emin olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kanter, ilk web odasının, Garden City, N.Y.’de 479 m²’lik satış alanlıyla düşük maliyetli olduğunu belirtti. İlk mağazanın ölçülebilir oranda iyi bir dönüşüm gösterdiği kadar güçlü bir trafiğinin olduğunu belirtti.

Mağazanın beklentileri aştığını da ekleyen Kanter, “Bizim bir tezimiz var, eğer ürünleri görüp, dokunup hissedebiliyorsan dönüşüm de ölçülebilir şekilde yükseliyor” dedi. Konuşmacılardan, Josh Holland firmanın ilk web odasından öğrendiği “uygulama konsepti gelişebilir” dedi. Kanter, markanın bilinirlik eksikliğini gidermek için bu sonbaharda TV reklamları yayınlayacağını belirtti. “Bunun ulusal olmasını amaçlamıyoruz. Reklamı sürekli televizyonlarda görmeyeceksiniz. Çok etkin bir şekilde sadece seçtiğimiz yerlerde kullanıyor olacağız.”

Örnek gösterim, etkileyici bir perakende satış özelliğini kullanarak sonunu şu şekilde getiriyor, “Blue Nile… Yüzük almanın diğer tüm yolları saçmadır”

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page