top of page

RİVA GOLD YENİ ÜRETİM TESİSİNDE KISA SÜREDE ONLARCA YABANCI MÜŞTERİSİNİ AĞIRLADI


İstanbul Vizyon Park’ın en üst katına taşınan ve en son teknolojiyle donanan dev üretim merkezinde faaliyetlerine büyük bir şevkle devam eden Riva Gold; yabancı müşterilerinin yaklaşık yarısını yeni tesisinde ağırlama fırsatı elde etti. Çalıştığı firmalara her konuda şeffaf bir yaklaşım sergileyen Riva Gold; üretim aşamasında A’dan Z’ye nasıl titiz bir emek harcadığını tüm detaylarıyla müşterilerine gösteriyor.

HollowChain takı grubunun ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden biri olan Riva Gold; ihracat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ürettiği ürünlerin yarıdan fazlasını ihraç eden ve Türk kuyum işçiliğini başarıyla geniş bir coğrafyada temsil eden Riva Gold; yeni üretim tesisinde son derece konforlu bir ortamda yabancı müşterilerini ağırlıyor. Riva Gold İhracat Müdürü Onur Şahin; yeni tesisi yabancı müşterilerinin özellikle yakından görmelerini arzu ettiklerini, üretimin her aşamasındaki büyük emeği ve yatırımı gören firmaların, çok daha yüksek güven içinde daha büyük planlar için Riva ile işbirliklerini artırmaya gittiklerini söyledi.

Yurtdışı arenada, özellikle kayıtdışı firmaların enteresan işçilik fiyatlarıyla haksız rekabet yarattığını, Türk mallarıyla ilgili ucuz algısı oluşturduklarını ve harcanan emeğin karşılığındaki katma değerin tam olarak elde edilememesine yol açtıklarını vurgulayan Onur Şahin; “Bu yüzden bizim de müşterilerimizin ürün fiyatlarıyla ilgili çeşitli tereddütleri oluyor. Tesisimizi ziyaret eden müşterilerimizin bu tereddütleri ortadan kalkıyor. A Plus bir kaliteyi ortaya koymak adına, işimize çok büyük yatırımlar yaptığımızı açıkça gösteriyoruz” diye konuştu.

Büyük bir heyecan ile İstanbul Jewelry Show Ekim ayağını beklediklerini kaydeden Şahin; “Yeni tesisimizde ürettiğimiz yeni tasarımları müşterilerimizle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. HollowChain üretim tekniğine bağlı kalarak, daha farklı takı gruplarına da giriş yapacağız. Eylül’deki İtalya Fuarı’nda çok az yeni ürün sergileyecek ve asıl can alıcı tasarımlarımızın ilk tanıtımlarını İstanbul’a bırakacağız” dedi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page