top of page

ROMANSON BAŞTAN SONA YENİLENEN KİMLİĞİ İLE KARPA ÇATISI ALTINDA


Ülkemizin köklü saat distribütörlerinden biri olan Karpa Saat; yakın zaman önce Dünyaca ünlü Romanson saatlerini kendi grup bünyesine kattı. Baştan sona iç aksamı yenilenen, yeni tasarımlarıyla üst segment saat grubuna dahil olan yeni Romanson; Karpa ile ülke genelinde kendine sağlam bir yer edinmek istiyor. Son tüketici tarafından ülkemizde yakından tanınan Romanson; yeni kimliği ile yüksek kaliteyi hedefleyenlerin radarına girecek…

Yaklaşık 4 aydır Karpa Saat grubuna dahil olan Romanson; yenilenen içeriği ve çizgileriyle çok daha geniş bir kitlenin tercihi olmayı hedefliyor. Yıllardır Casıo, Dunlop, Quark gibi önemli saat markalarını ülkemizdeki saatseverlere sunan Karpa; Romanson ile üst segment saat grubuna da giriş yapmış oldu. Karpa Saat Genel Müdür Yardımcısı Enez Bulut; bünyelerinde bulunan Romanson’un bildiğimiz Romanson’dan çok daha farklı olduğunu, %90 İsviçre %10 Japon saat motoru kullanan, iç aksamları A’dan Z’ye değişen ve özgün tasarımlarıyla kendi çizgisini daha net ortaya koyan yeni Romanson ile büyük hedeflere odaklandıklarını söyledi.

Yenilenen Romanson’un300 TL ile 5000 TL arasında bir fiyat skalasına sahip olduğunu, özellikle yeni evlenen çiftlerde erkeğe saat hediye edilme alışkanlığının arttığı bu dönemde Romanson’un ön plana çıkabileceğini kaydeden Enez Bulut; “Biz Romanson ile kuyumcularda daha fazla yer almak istiyoruz. Fiyat ve fayda denklemi içinde Romanson, damat adaylarına sunulacak mükemmel bir hediye alternatifi olarak dikkat çekecektir” dedi.

Geniş bir model seçeneği ile piyasaya sunulan yeni Romanson’un her yıl 20-25 yeni model ile genişleyeceğini, bazı tasarımlarının çok uzun yıllar vitrinlerde yer alabileceğini belirten Bulut; Romanson’un şu an itibariyle erkek saat kullanıcısına daha fazla seçenek sunduğunu, yakın zaman içinde geçmişte olduğu gibi Romanson markasını ön plana çıkaracak PR ve tanıtım faaliyetlerine start vereceklerini ifade etti.

Fiyat olarak bir tık kalite olarak ise 3 kat yukarı çıkan Romanson’un kısa sürede kuyumcuların vitrinlerinde yer almaya başladığını sözlerine ekleyen Bulut; kendileriyle iletişime geçecek olan kuyumculara gereken desteği sağlayacaklarını, Romanson’un satışından kuyumcuların %50 kar elde edeceğini dile getirdi.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page