top of page

SEKTÖR VİCENZAORO’YA ODAKLANDI


Fiera di Vicenza, 5-9 Eylül tarihleri arasında uluslararası altın ve mücevher sanayisi için düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Teknoloji ve tasarımın mükemmel dengesi ile yaratılan, uluslar arası pazarda bulunan en kaliteli ürünlerin yer aldığı altın ve mücevherler 5-9 Eylül 2015 tarihinde dünyanın önde gelen ticaret ve kültür merkezi Fiera di Vicenza’da gerçekleştirilecek VICENZAORO Eylül’de hazır bulunacak.

Altın ve değerli taşların ana karakter olduğu etkinliğin ana teması “Gold Alchemy". Alıcılar, katılımcılar ve ziyaretçiler etkinlik boyunca yeni formatla beraber mücevher dünyasının Oscar'ı Andrea Palladio International Jewellery Awards'ta VICENZAORO The Boutique ShowTM'nin temsil edildiğini görebilecekler. Son teknoloji üretimleri barındıran, son piyasa dinamikleri açısından farkındalığı artıran, arzı karşılayabilmek adına talep için bunu kolaylaştıran ve mücevherat endüstrisi üzerinde etkisi olan tasarım ve kültürde yeni trendleri öngören önemli bir gözlem platformu olarak VICENZAORO, sahip olduğu önemli konumu doğruluyor.

“Gold Alchemy” temasıyla gerçekleştirilecek show, dünya mücevheratçılığında üstün başarısını kutlayan prestijli Andrea Palladio International Jewellery Awards 2015’i ön plana çıkaran VICENZAORO September’ın açılışı boyunca görücüye çıkacak. Fiera di Vicenza’nın Palladio Tiyatrosu, eski mistik uygulamaların ışığında sunulacak ana temanın tabi ki altın ve mücevher olacağı kırmızı halı etkinliğine gösterilerle ev sahipliği yapacak.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page