top of page

ALYANSHANE YOLUNA DEVAM EDİYOR


Ülkemizin lider alyans üreticilerinden biri olan Mert Alyans tarafından 4 yıl önce oluşturulan ve kısa sürede kuyumcuların büyük ilgisiyle karşılanan ‘Alyanshane’ geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Ülke genelinde 1200’in üzerinde kuyumcuda kendine yer edinen ‘Alyanshane’ her yıl daha geniş model çeşitliliği, ömür boyu Mert Alyans garantisi, kaliteli ve hızlı servis hizmetiyle hem kuyumcunun hem de son tüketicinin yüzünü güldürüyor.

Mert Alyans’ın birçok koleksiyonunu birlikte sergilediği “Alyanshane” markası, 4 yılı geride bırakarak, en batıdan en doğuya kadar ülke genelindeki kuyumcularımızın vazgeçilmezi oldu. Ülke genelinde 1200’in üstünde kuyumcuda displayleri ve çeşitli görselleriyle vitrinlerin başköşesinde kendine yer bulan “Alyanshane”; geniş ürün çeşitliliği, satış sonrası hızlı servis ve sorun çözücü anlayışa sahip hizmet yaklaşımıyla fark yaratıyor. Mert Alyans Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saraç; “Alyanshane” markalarının kısa sürede beklentilerinin üstünde başarılı sonuçlar elde ettiğini, batı bölgelerimizde olduğu kadar İç Anadolu ve Doğu Anadolu hatta Güneydoğu Anadolu bölgelerinde değerli kuyumcuların alyansta tercihi olduğunu söyledi.

Günümüzde gelişen iletişim imkânları sayesinde Batı ve Doğu arasında model farklılığı, farklı tarzları beğenme gibi durumların ortadan kalktığını ve İstanbul’da popüler olan çok satılan bir modelin Diyarbakır’da da aynı ilgiyi gördüğünü belirten Hakan Saraç; “Zevklerin ortak olması neticesinde birçok modelimiz, aynı oranda farklı bölgelerde talep görüyor. Böylelikle zengin ürün çeşitliliği kuyumcu için avantaj oluşturuyor. Alyanshane çatısı içinde her zevke ve her tarza hitap edecek mutlaka model bulunuyor” dedi.

Erkeklerde Alyans Takacak…

Ülkemizde erkeklerin çok büyük bir kısmının evlendikten kısa bir süre sonra, çeşitli bahaneler öne sürerek alyanslarını çekmecelere kaldırdıklarını hatırlatan Saraç; Mert Alyans’ın parmakta varlığı yokluğu hissedilmeyecek, yeni ergonomik modeller üzerine çalışmalarda son aşamaya geldiğini, bu çalışmaların sonucunda artık erkeğin alyans kullanmakla ilgili tüm bahanelerini ortadan kaldıracaklarını dile getirdi. İlk test kullanımının başladığı ergonomik alyanslar, hem hafif hem de özel yapısıyla uzun sürüler kullanımda dahi parmağınızda en ufak bir rahatsızlığa yol açmıyor.

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page